Leerkracht OBS Het Atelier 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Leerkracht OBS Het Atelier 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

NL - North Holland - Weesp

March 26, 2024

  • Share :

Brede School Weesperrijk is een moderne school in een nieuwe wijk. Het motto van onze school is "Leren voor het leven". Op Brede School Weesperrijk werken kinderen aan hun eigen doelen; doelen op het gebied van "leren leren", sociaal-emotionele ontwikkeling en op het gebied van de leerstof. Kom samen met ons bevlogen team onderwijs geven aan onze 300 leerlingen. In het team van Brede school Weesperrijk (onderdeel van Florente basisscholen) hebben wij ruimte voor een nieuwe collega. Lees snel verder en solliciteer direct!
Wat ga je doen als leerkracht bij Brede school Weesperrijk?
Als leerkracht bij Brede school Weesperrijk laat jij onze leerlingen leren voor het leven. Je zet leerlingen in hun kracht en daar geniet je van. In ons team hebben we ruimte voor nieuwe collega's, in verband met de groei en uitbreiding van onze school. Wij zoeken leerkrachten voor groep 1 t/m groep 8, werktijdfactor en groep zijn bespreekbaar.
Jouw profiel
Je bent onderwijsbevoegd voor het primair onderwijs en hebt net als jouw toekomstige collega's een hart voor goed onderwijs!
Wat bieden wij jou?
Bij Florente basisscholen krijg je als leerkracht in principe een contract voor onbepaalde tijd. Bij een tijdelijke vervanging is het voor de duur van de vervanging. De functie van leerkracht wordt gewaardeerd conform de cao voor primair onderwijs. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring in het primair onderwijs.
Daarnaast bieden wij:
Een baan bij een ontzettende leuke school met een geweldig team waar je met open armen ontvangen wordt. Ook krijg je c onform cao primair onderwijs:
Een goede pensioenregeling ondergebracht bij het ABP;
Een eindejaarsuitkering van 8,33%
Extra vanuit Florente:
Reiskosten woon-werkverkeer volgens onze eigen regeling, die hoger is dan de cao PO;
Leren voor het leven. Om jezelf te blijven ontwikkelen kun jij als leerkracht diverse opleidingen/ cursussen volgen;
Alle Florente leerkrachten ontvangen de Amsterdam Toeslag;
Florente Kennismiddagen en Florente Café;
Om lekker fit te blijven hebben we een sportregeling en kun je deelnemen aan ons fietsplan;
Mocht je enthousiast geworden zijn over Brede school Weesperrijk maar liever in een andere bouw willen werken, ook dan gaan we graag met je in gesprek!
Vragen?
Wil je meer weten over het werken bij Brede school Weesperrijk of een andere school van Florente basisscholen, neem dan contact op met
Judith van Ruller (HR adviseur)
Zin in deze baan als leerkracht bij Weesperrijk?

Brede School Weesperrijk is een moderne school in een nieuwe wijk. • Het motto van onze school is "Leren voor het leven". • Op Brede School Weesperrijk werken kinderen aan hun eigen doelen; doelen op het gebied van "leren leren", sociaal-emotionele ontwikkeling en op het gebied van de...

Brede School Weesperrijk is een moderne school in een nieuwe wijk. Het motto van onze school is "Leren voor het leven". Op Brede School Weesperrijk werken kinderen aan hun eigen doelen; doelen op het gebied van "leren leren", sociaal-emotionele ontwikkeling en op het gebied van de leerstof. Kom...

Brede School Weesperrijk is een moderne school in een nieuwe wijk. • Op Brede School Weesperrijk werken kinderen aan hun eigen doelen; doelen op het gebied van "leren leren", sociaal-emotionele ontwikkeling en op het gebied van de...

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2341
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWeesp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.jobilize.com/job/nl-north-holland-weesp-leerkrachten-groei-uitbreiding-van-onze-school;jsessionid=CQpzeylBCu-Rf63OfeEu03cCOl2X8yTEYMdF8nHF.web11?src=rs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.