Leer-werkbegeleider IW Nederland 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Leer-werkbegeleider IW Nederland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij IW

Leer-werkbegeleider (IW Zuid-Holland)

Als Leer-werkbegeleider voorzie je de Technische Installatiebranche van gekwalificeerd personeel met het vakmanschap voor deze branche. Je doet dit door effectief relatiebeheer (bedrijven en scholenveld), door invulling te geven aan de regionale doelstelling van de overeengekomen instroom en behoud door begeleiding in elke fase van het opleidingsproces.

Wij zoeken een enthousiaste collega welke ons helpt onze visie te realiseren:'het zijn van de beste opleider voor de Technische Installatiebranche in onze regio'. Je bent hierbij verantwoordelijk voor 3 van onze kernkwaliteiten, aanbod, matchen en begeleiden ten aanzien van het leer-werktraject van de Monteur in Opleiding en begeleidt in de basisvorming als mens en professional met het vakmanschap.

Profiel

  • Minimaal mbo-geschoold in combinatie met hbo-werk- en -denkniveau;
  • Kennis van het mbo-onderwijs en het bedrijfsleven;
  • Een dynamische, ondernemende en proactieve houding;
  • VIL-VCU certificaat;
  • Communicatieve vaardigheden en sterk in het coachen en begeleiden van mensen om de diverse doelgroepen te kunnen te motiveren;
  • Affiniteit met de Technische Installatiebranche.

Ons aanbod

IW Zuid-Holland biedt een veelzijdige functie met een team van bevlogen medewerkers om de organisatie verder uit te bouwenen te positioneren. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met je opleiding(en) en werkervaring binnen een prachtige branche met toekomstperspectief.

Wie zijn wij

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. Wij voorzien bedrijven in de behoefte van gekwalificeerd personeel met het vakmanschap voor de Technische Installatiebranche en krijgen energie van het (bij)scholen van deze medewerkers. Wij zijn voorlopers op het gebied van kwaliteitsregelingen en de kwaliteit van beroepspraktijkvorming. Daarnaast zien wij het als onze taak om onze branche te profileren als aantrekkelijke werkgever én om een bijdrage te leven aan de belangrijke transitie richting duurzaamheid.

IW Nederland is de koepelorganisatie en bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven. Sinds 2016 werken deze zeven regionale opleidingsbedrijven samen in de stichting IW Nederland. De zeven directeuren van de regionale IW's vormen samen het landelijk IW Nederland stichtingsbestuur met een landelijke Raad van Toezicht. Wij hebben een landelijke dekking, maar een regionale aanpak. Wij gaan voor duurzame relaties met belangrijke stakeholders: bedrijven, brancheorganisaties en onderwijsinstellingen.

Binnen onze strategie staan de (aankomende) medewerkers van de bedrijven centraal en geloven wij in 'een leven lang ontwikkelen'. Door intensieve persoonlijke begeleiding, het bieden van maatwerk, vertrouwen én het bieden van kansen, zorgen we ervoor dat iedereen kan groeien en slagen. Binnen de regio Zuid-Holland is IW Zuid-Holland actief en beschikt over 5 opleidingslocaties, te weten: Leiden, Waddinxveen, Rijswijk, Rotterdam en Dordrecht. IW Zuid-Holland zorgt voor werving van technische mensen, opleiden en onderbrengen bij erkende leerbedrijven in de branche. We hebben de focus op het opleiden van gekwalificeerd personeel, we scholen werknemers van bedrijven bij én we leiden zij-instromers op. Onze opleidingen en cursussen worden constant vernieuwd, zodat we bijdragen aan veranderprocessen en vernieuwingen binnen onze branche.

Fulltime uren: 38 uren per week

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieRijswijk Zh, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.iw.nl/vacature/leer-werkbegeleider-iw-zuid-holland/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.