Leden Baancommissie Tennisvereniging Cromwijck 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Leden Baancommissie Tennisvereniging Cromwijck 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

VCL schema

  • Kortingstegoed sparen bij Twinsport
Clubhuis & bar
  • Bar- parkdienst

Functieomschrijving lid baancommissie TV CromwijckFunctienaam: lid baancommissie
Wordt aangewezen door: Voorzitter baancommissie

Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:
De baancommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van ons tennis- en padelpark . Dat betreft het gehele terrein, terras, tennis- en padelbanen, oefenkooi, mini baan, speeltuin, berging, entree en tussenliggend terrein. Zij beheren tevens de berging op het midden van het terrein met daarin bijbehorend materieel en de machines. Het clubhuis is uitgezonderd. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de barcommissie.
De leiding van deze commissie is in handen van de voorzitter Baancommissie tevens bestuurslid namens deze commissie. Als lid van deze commissie zorg je samen met de voorzitter en andere commissieleden dat ons park er qua onderhoud voortdurend verzorgd bij ligt!
Hoofdtaken: lid baancommissie
Verzorgt samen met de voorzitter Baancommissie en de leden, die parkdienst verrichten, het klein onderhoud van de tennis- en padelbanen en het park.(( Grasmaaien, snoeien, onkruid bestrijden/verwijderen).
Coördineert en houdt regie op het uitvoeren van de maandelijkse parkdienst door leden. De bezetting van de parkdiensten valt niet onder de verantwoordelijkheid van de baancommissie. Een draaiboek van de te verrichten werkzaamheden is voorhanden. Het groot onderhoud wordt gedaan door de groundsman van de fa. Scholman. De baancommissie onderhoud wel contact met de groundsman.

Draagt zorg voor aanschaf en onderhoud van het benodigde materiaal om het parkonderhoud te kunnen verrichten.

Functie eisen:
Kennis · Affiniteit met tuin-/ parkonderhoud
Vaardigheden · "Groene vingers"" · Contactonderhoudend vermogen · Goede sociale vaardigheden · Affiniteit met het werken in teamverband
Benodigde tijd:
12 zaterdagochtenden parkdienst. Regie en aanwezigheid kan worden overgedragen aan/verdeeld worden met andere commissieleden. Naast de parkdiensten regelmatig park bezoeken om staat van onderhoud park op te nemen en zo nodig extra onderhoud plannen/uitvoeren.

Meer informatie of interesse: [email protected] of neem contact op met of een van de andere bestuursleden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieWoerden, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tvcromwijck.nl/vacature_lid_baancommissie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.