Lead expertise / Coordinator ontwikkelen en onderbouwen JOGG 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Lead expertise / Coordinator ontwikkelen en onderbouwen JOGG 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Lead Expertise / Coördinator Onderbouwen en ontwikkelen  

JOGG vindt dat iedereen het recht heeft om gezond op te kunnen groeien en de maatschappij zo gezond maken dat welvaartsziekten als overgewicht en obesitas geen kans meer maken. Daarom bouwt JOGG met een breed lokaal en landelijk netwerk aan een gezondere leefomgeving voor de jeugd. JOGG werkt met zo’n 60 gedreven collega’s aan het realiseren van deze gezonde ambities. Draag jij graag bij aan deze ontwikkeling en het delen van expertise om zo de omgeving van de jeugd gezonder te maken?  Leg je graag verbinding tussen de wetenschap en de praktijk? Kom dan ons team versterken als Lead Expertise / Coördinator Onderbouwen en ontwikkelen!   

 

Dit ga je doen 

Onze verzameling van kennis, ervaring en ondersteuningsmiddelen wordt 'Expertise' genoemd. Het is belangrijk dat deze expertise zowel onderbouwd en verder ontwikkeld wordt. En, dat onze expertise effectief en efficiënt wordt overgedragen aan ons werknet. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor deze twee hoofddoelen van Expertise. 

Als Lead Expertise / Coördinator Onderbouwen en ontwikkelen interpreteer en analyseer je maatschappelijke ontwikkelingen, onderzoeken en diverse vak-gerelateerde informatie zodat je deze kennis kan delen met JOGG en ons werknet. Je bouwt en onderhoudt een netwerk binnen de onderzoekswereld en vertaalt relevante ontwikkelingen naar nieuwe onderzoeksvragen en -opzetten. Ook initieer en begeleid je benodigde onderzoeken en ben je contactpersoon voor de Wetenschappelijke Adviesraad (WAR). Daarnaast werk je nauw samen met en geef je leiding aan de Coördinator Expertiseplatform, die verantwoordelijk is voor het delen van onze opgedane kennis en expertise. De eindverantwoordelijkheid voor beide hoofddoelen van Expertise ligt bij jou.  

 

Wie ben jij?  

Je hebt een netwerk binnen de wetenschappelijke wereld en kennisinstituten of weet deze snel op te bouwen en te onderhouden. Door jouw affiniteit en ervaring met wetenschappelijk onderzoek spreek je de taal van wetenschappers. Je kan goed samenwerken, bent communicatief sterk en durft te staan voor je doelen. Door je analytische blik kan je goed het overzicht bewaken en planmatig werken. Je bent “hands on”, pro-actief en accuraat en hebt natuurlijk affiniteit met de ambities van JOGG. 

Dit breng je mee 

 • WO werk- en denkniveau? 

 • Affiniteit/ervaring met de dynamiek van implementatie bij gemeenten en de complexiteit van preventie (en liefst ook zorg); 

 • Kennis van/Affiniteit met de thema’s preventie, gezondheid(szorg), gezonde leefstijl/leefomgeving? 

 

Dit bieden wij 

 • Een functie in salarisschaal J (op basis van je werkervaring word je ingeschaald op minimaal € 4.364,- op basis van 40 uur per week); 

 • Een dienstverband voor 36 uur per week; 

 • Werken bij een dynamische organisatie; 

 • Hardwerkende én gezellige collega’s die zich inzetten voor hetzelfde doel; 

 • Een prettige werkomgeving met ruimte voor ondernemerschap; 

 • Een gezonde werkomgeving: vitaliteit op de werkvloer is de normaalste zaak van de wereld; 

 • Flexibiliteit in werklocaties en hybride werken: je bent ongeveer twee dagen per week op ons kantoor in Den Haag. 

 

 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLead Buyer
Indicatie salaris (min – max]4363 – 6414
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , #ERROR! onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://vonq.io/3MEkfBt

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.