Lead Engineer E Eminent Groep 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Lead Engineer E Eminent Groep 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij een ervaren Engineer die bedreven is in het succesvol coördineren van grote Utiliteit projecten? Ontdek dan snel meer!

In de rol van Lead Engineer neem je vanaf het begin deel aan Utiliteit projecten, waaronder die voor Ziekenhuizen, Universiteiten, en klanten in de Hightech sector. Deze projecten omvatten complexe elektrotechnische installaties in gebouwen. Je analyseert de projecteisen en vertaalt deze naar specifieke componenten voor het betreffende type installatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het dimensioneren en berekenen van elektrotechnische installaties. Als eerste aanspreekpunt sta je in contact met zowel collega's als externe partijen met betrekking tot specifieke projectonderdelen. Je vertegenwoordigt het project tijdens overleggen met externe partijen op de projectlocatie.

Vacature eisen

Als Lead Engineer ben je een technisch expert, maar wat jou echt onderscheidt, is je communicatieve vaardigheid in interacties met collega's, externe partijen en opdrachtgevers. Je hebt een scherp commercieel inzicht en kunt genomen beslissingen overtuigend motiveren, zowel intern als extern. Voel jij je hierdoor aangesproken? Solliciteer dan direct!

Je beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding in Elektrotechniek, hebt meer dan 3 jaar ervaring als Project Engineer of Lead Engineer, en bent bedreven in het werken met AutoCad, StabiCad en Revit.

 

FunctietitelLead Engineer Instrumentation
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensn.vandenbosch@eminentgroep.nl , 06 - 43 21 85 06 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/lead-engineer-e-amsterdam-1856975/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.