Lead Customer Support Zonneplan 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Lead Customer Support Zonneplan 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Afdeling Customer Support

Zwolle

Fulltime

Wij zijn trots op een klantbeoordeling van 9,3 door meer dan 100.000 klanten! Bij Zonneplan, marktleider op het gebied van zonnepanelen en thuisbatterijen in de consumentenmarkt, zijn we toonaangevend in de energietransitie alles transparant te maken te maken. Naast onze zonnepanelen en thuisbatterijen bieden we ook laadpalen en dynamische energieoplossingen aan een breed klantenbestand. Hoewel we hoge waarderingen ontvangen, blijven we ons focussen op de beste klantervaring en staan we altijd klaar om vragen van klanten te beantwoorden. Een groot deel van onze klantvragen wordt geautomatiseerd afgehandeld, maar ons customer support team behandelt nog steeds ongeveer 250 tickets per dag. Ben jij de lead customer support die ons team naar een hoger niveau tilt?

Jouw rol

Bij ons staat een uitstekende klantervaring centraal. Het klantcontact begint bij de verkoop, maar de afdeling klantenservice speelt een cruciale rol in de klanttevredenheid. We hebben recent een van de beste AI-chatbots, Kiki, ontwikkeld die een groot aantal klantvragen afhandelt. Dit gaat nooit ten koste van de klantervaring, vandaar dat we gekozen hebben voor een benadering waarbij technologie en persoonlijk contact hand in hand gaan. Onze klantenservice is verantwoordelijk voor alle vragen vanaf het moment dat iemand klant wordt. Als Lead Customer Support ontwikkel je het team en bouw je aan een datagedreven, lange termijnvisie voor de afdeling. Je bereidt het team voor op nieuwe klantvragen en producten en de verwachtingen die daarbij horen. Je helpt de afdeling verder te ontwikkelen en geeft vorm aan jouw strategische visie en ideeën waarbij automatisering altijd een rol zal spelen.

Wat je gaat doen

 • Je ontwikkelt een lange termijnvisie voor de afdeling;
 • Je werkt nauw samen met andere afdelingen die betrokken zijn bij klantcontact, om klanttevredenheid te garanderen en soms vragen aan jouw afdeling te voorkomen door issues vroegtijdig op te lossen;
 • Je leidt een team van 8 customer support specialisten, ondersteund door onze Customer Support Operator.

Wat we van jou verwachten

 • Een academisch werk- en denkniveau met een commercieel profiel;
 • Strategisch inzicht en een heldere, eigen visie op klantenservice;
 • Analytisch vermogen om beschikbare data te analyseren, conclusies te trekken en plannen aan te passen;
 • Uitstekende coachende en leidinggevende vaardigheden.

Wat wij bieden

Werken bij Zonneplan betekent deel uitmaken van een IT- en data-gedreven organisatie met een focus op de klant en een passie voor duurzame ontwikkelingen. We dagen onze mensen uit om net dat stapje extra te zetten. We zijn innovatief waar mogelijk en altijd persoonlijk. Voor jou betekent dit:

 • Je werkt samen met meer dan 200 professionele collega's die de energietransitie willen versnellen;
 • Duurzaamheidskorting op onze producten voor jou en je familie;
 • Er zijn geen grenzen aan wat mogelijk is; onze focus ligt echt op het beste product;
 • Een competitief salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, in deze functie is dat in overleg;
 • Verder bouw je, op basis van een werkweek van 40 uur, 29 vakantiedagen per kalenderjaar op, waarvan je er vier kunt inzetten als korting op je sportabonnement, een cadeaubonnen, een museum jaarkaart of als boost voor je mentale gezondheid;
 • Reis je met het OV? Dan krijg je van ons jouw traject vergoed en een échte Zonneplan fiets. Reis je liever met de auto? Dan krijg je een kilometervergoeding.

Solliciteren of heb je vragen over de vacature voor Lead customer support? Neem contact op met via 088 020 3012 of mail naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCustomer Service Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijzonneplan.nl/vacatures/lead-customer-support?id=de34175bd5141d1187ca87d11a6b2308

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.