Laborant Quality Control Microbiologie (Voedingsmiddelen) Science at Work Staffing BV 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Laborant Quality Control Microbiologie (Voedingsmiddelen) Science at Work Staffing BV 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een wereldwijd bekende producent binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een microbiologisch analist. Als laborant ga je op de producten kwaliteitscontroles uitvoeren op de Quality Control (QC) afdeling van het laboratorium m.b.v. klassiek microbiologische technieken. Hierbij kun je denken aan het uitplaten, maken van medium, kiemgetalbepalingen, enten. Daarnaast zul jij als microbiologisch technician ook PCR analyses uitvoeren op deze voedingsmiddelen samples. Het is geen probleem als je nog geen ervaring met PCR hebt, dit zullen ze je dan leren. Samen met je medelaboranten bespreek je de resultaten en ga je zorgvuldig te werk om zo de kwaliteit van de producten te waarborgen. 

Ben jij een pietje precies en wil je graag doorgroeien binnen de microbiologie? Dan is dit de ideale functie! Ook MLO/ HLO starters zijn welkom voor deze functie.

Vacature eisen

Voor deze positie laboratoriummedewerker in de microbiologie zijn we op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

 • Een afgerond MLO of HLO in de richting microbiologie, biomedisch laboratorium, allround laborant of soortgelijk
 • Stage en/of werkervaring met klassieke microbiologie (enten, uitplaten en kolonies tellen)
 • Ervaring met PCR is geen vereiste, wel een pré
 • Je bent bereid om in 3 ploegen te werken, de werktijden zijn:
  • 06:00 - 14:30
  • 08:00 - 16:30
  • 13:30 - 22:00
 • Je werkt nauwkeurig en vindt het leuk om in een team te werken
 • Je beschikt over eigen vervoer


Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen €2000 - €2800 obv een fulltime dienstverband
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Ploegentoeslag
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelMicrobiologisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]1900 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZeewolde, Flevoland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/0jUlas031KN8104kn72e

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.