Laborant Moleculaire Biologie (Genetica / PCR) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Laborant Moleculaire Biologie (Genetica / PCR) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een internationaal voedingsmiddelenbedrijf in de regio van Hoorn zijn wij op zoek naar een laboratoriummedewerker die het moleculair biologische team komt versterken. Het laboratorium onderzoekt genetisch materiaal dmv verschillende DNA gerelateerde technieken. Als analist werk je routinematig met genetisch materiaal en isoleer je DNA, voer je PCR / qPCR / rtPCR analyses uit en bepaald je de vatbaarheid van de producten voor pathogenen.
Je rapporteert de behaalde resultaten aan je supervisor en maakt hierbij gebruik van het LIMS systeem. Daarnaast help je constant met de verbetering van de processen op het laboratorium.

Vacature eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar het volgende profiel:

 • Een afgeronde kMLO / MLO3 / MLO4 als allround analist, moleculair biologisch analist, voedingsmiddelen of soortgelijk 
 • Stage ervaring binnen een (moleculair) biologische laboratorium is gewenst, laboranten uit de chemische of soortgelijk worden ook uitgenodigd te reageren
 • Ervaring met DNA isolatie en verschillende types PCR is een pré 
 • Je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken
 • De Nederlandse en Engelse taal ben je machtig
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een dienstverband
 • Fulltime aanstelling (32 uur per week bespreekbaar)
 • Competitief salaris, afhankelijk van ervaring: €2400 - €3300 bruto obv een fulltime aanstelling
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bonus
  • Pensioen 


Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelMicrobiologisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieZwaag, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/siTHgMs20KdJys23FZI3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.