Kwaliteitsmedewerker Zorggroep Perspectief 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Kwaliteitsmedewerker Zorggroep Perspectief 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiende zorgorganisatie, ben jij integer, betrouwbaar en flexibel en wil je jouw expertise en ervaring inzetten binnen de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij

Je bent een ervaren kwaliteitsmedewerker die analytisch, proactief, kritisch, verbindend en zelfstandig is. Je bent in staat om op een gestructureerde en planmatige manier te werk te gaan. Je wil graag een bijdrage leveren aan het verder door ontwikkelen en uitvoeren van kwaliteit, beleid en veiligheid. Je beschikt over ervaring en kennis van de HKZ, je kan werken met Word en Excel houdt ontwikkelingen in het vakgebied bij en kunt zelfstandig werken en eindverantwoordelijkheden dragen. Je hebt affiniteit met de zorg en je bent in staat de kwaliteit van zorg naar een hoger level te tillen. Verder heb je een HBO werk en denkniveau, ervaring als kwaliteitsmedewerker in een zorgorganisatie is een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling).

Wat ga je doen

Je taken bestaan uit het ontwikkelen en actualiseren, implementeren, borgen en toetsen van kwaliteitsbeleid. Je kunt Wet- en regelgeving vertalen naar processen en beleid. Voert interne audits uit en coördineert de HKZ-certificering. Geeft voorlichting en instructies m.b.t. het uitvoeren van het kwaliteitsbeleid. Je ondersteunt de cliëntenraad bij het voeren van vergaderingen en organisatievraagstukken. Je werkt nauw samen met de intern adviseur, de locatie-coördinatoren en collega's van het servicebureau.

Waar kom je te werken

Zorggroep Perspectief heeft verschillende locaties. De standplaats voor deze functie is onze locatie Hoog Hullen in Eelde. Op deze locatie bieden we 24-uurs zorg en hiermee zorgen wij ervoor dat de bewoner in een stabiele woonomgeving woont met hulp en ondersteuning in de nabijheid.

Wie zijn wij

Zorggroep Perspectief is in 2012 gestart als kleinschalige zorgaanbieder in Assen. Wij bieden ondersteuning aan (jong) volwassenen die door bijvoorbeeld psychische oorzaken, verslaving en/of een licht verstandelijke beperking problemen hebben om stabiel en zelfstandig te leven. Wij helpen mensen om meer grip te krijgen op hun dagelijks leven en zich zo beter staande te kunnen houden in de maatschappij. Ook bieden we veteranenzorg.

Wat wij bieden

  • Werken in een klein team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en perspectief in groei.
  • De functie is ingedeeld in schaal 55 van de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Aantal uren: 16 uur per week
  • Vakantietoeslag van 8%.
  • Een pensioen bij Zorg en Welzijn.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Mail je CV en motivatie dan naar . Je kunt reageren tot en met 17 mei 2024. De gesprekken vinden plaats in week 21 en 22. Neem dan contact op met Caroline Sinkgraven- van Koll (Intern adviseur) via of () via .

Overige

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en een referentiecheck maakt deel uit van onze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar 'de mens': wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; of .

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk ( Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector ). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKwaliteitsmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAssen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://zorggroepperspectief.nl/vacature-kwaliteitsmedewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.