Kostprijsdeskundige Treinbeveiliging Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Kostprijsdeskundige Treinbeveiliging Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Kostprijsdeskundige treinbeveiliging - seinwezen

 • Utrecht , Utrecht
Railinfra Calculator / Kostendeskundige

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Jouw ambitie

Kom dan bij Dura Vermeer Railinfra werken als kostprijsdeskundige waar je de spin in het web bent bij de totstandkoming van de aanbieding op een tender van omvangrijke multidisciplinaire railprojecten.


Dit wordt jouw baan

Heb je al enige ervaring opgebouwd als monteur, uitvoerder, calculator of werkvoorbereider en ben je bedreven in het begrijpen van de klantvraag voor een kwalitatieve calculatie? Wil je opgeleid worden tot kostprijsdeskundige en bijdragen aan duurzame rail treinbeveiligingsinfrastructuur? Dat kan als Kostprijsdeskundige Treinbeveiliging bij Dura Vermeer Railinfra! Samen met het 3-koppige team duik je in het project en de klantbehoeften, vertalend naar een nauwkeurige projectcalculatie. Je vraagt offertes aan bij leveranciers, werkt samen met diverse Dura Vermeer Railinfra-onderdelen, en ondersteunt het interne offerteproces. Als kostprijsdeskundige treinbeveiliging draag je bij aan het uitwerken van winnende aanbiedingen in samenwerking met collega's. Je werkzaamheden op een rijtje:

Als kostprijsdeskundige treinbeveiliging beoordeel je klantspecificaties op haalbaarheid en overleg je met tenderteams en de uitvoering.

 • Het aanvragen van offertes bij potentiële toeleveranciers en onderaannemers.
 • Het opstellen van ramingen en offertecalculaties en het doorvertalen van de klantspecificaties naar begrotingen.
 • De kostprijsdeskundige treinbeveiliging onderzoekt alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor het maken van de aanbieding en het uiteindelijk ook samenstellen van de aanbieding.

Het is belangrijk dat het project binnen het gecalculeerde bedrag wordt uitgevoerd. Samen met het Tender team bewaak je welke kosten onderdeel zijn van de offerte en welke kosten als meerprijs kunnen worden opgevoerd. Nog geen ervaring in calculatie maar wel de drive om te leren? Binnen Dura Vermeer Railinfra kan het!


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit jij op je plek

Je standplaats is ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht, maar je bent grotendeels te vinden op onze projectlocaties aan het spoor in geheel Nederland. We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nog gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig en op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen. De afdeling Tendermanagement valt binnen de projectenorganisatie van Dura Vermeer Railinfra en vervult een belangrijke spilfunctie in aanbestedingstrajecten. Met de juiste prijs/ kwaliteitsverhouding kunnen we als organisatie het verschil maken in de markt en bijdragen aan een veilig spoor!


Vereisten

Dit breng jij mee

Jij bent een technisch specialist, uitvoerder of calculator die verder gaat dan alleen wat de opdrachtgever vraagt. Opgeleid en begeleid worden om tot een ervaren kostprijsdeskundige te gaan worden ligt in jouw lijn van ambitie. Je werkt mee aan interessante treinbeveiliging-infra aanbiedingen die onderscheidend zijn in prijs én inhoud. Je hebt een klantgerichte houding en werkt gestructureerd en overzichtelijk. Je werkt nauw samen met collega's uit verschillende disciplines, denk aan engineering, tendermanagement, werkvoorbereiding, etc. De kostprijsdeskundige die Dura Vermeer Railinfra zoekt neemt mee aan bagage

 • Een opleiding MBO niveau 3-4 richting elektrotechniek, werktuigbouw, GWW of civiele techniek
 • Als kostprijsdeskundige treinbeveiliging heb je zeker 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Als aankomend kostprijsdeskundige heb je al enige (elektro) technische werkervaring en heb je de nieuwsgierigheid en de ambitie om te worden opgeleid tot kostprijsdeskundige.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren.
 • Je hebt een goede beheersing van administratieve processen.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit bieden wij jou

Bij Dura Vermeer Railinfra wordt werken gewaardeerd, zo blijkt uit het hoge cijfer dat onze collega's toekennen aan hun algemene tevredenheid. En dit is zeker niet toevallig. De organisatie ademt betrokkenheid en trots, waarin jij de vrijheid hebt om eigenaarschap te nemen, niet alleen over je takenpakket maar ook over je werktijden. Hier krijg je volop ruimte voor initiatief, ontwikkeling en persoonlijke groei als vakspecialist, waarbij wij je ondersteunen met diverse opleidingsmogelijkheden. Veiligheid staat centraal en krijgt de aandacht die het verdient, wat onze collega's een geruststellend gevoel geeft. Ontdek de vrijheid, betrokkenheid en groeimogelijkheden bij Dura Vermeer Railinfra! Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS). Dus bieden we je onder meer:

 • Een uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen + 18 adv dagen (beide op fulltime basis)
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privé balans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Een zeer goede beloning wanneer je de nachten of weekenden gaat werken
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een leaseauto, smartphone en een laptop of tablet van de zaak.

En last but not least: fijne collega's die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.


Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via .of op

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKostendeskundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/kostprijsdeskundige-treinbeveiliging-seinwezen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.