KNO-Arts Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. KNO-Arts Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

KNO-arts voor tijdelijke waarneming

Samen voor een gezonde Zaanstreek.

KNO-arts voor tijdelijke waarneming.

Medisch Specialisten

Solliciteer Ik wil solliciteren

Verwijder Opslaan Opslaan

Wat bieden wij?

 • Tijdelijke aanstelling bij het Medisch Specialistisch Bedrijf ZMC voor 0.4-1.0 fte. Periode in overleg.
 • Inschaling salaris conform AMS regeling en afhankelijk van ervaring
 • Per direct

Wat vragen wij?

 • Allround KNO-arts
 • Afgeronde of binnenkort te voltooien opleiding

Waarom ZMC ?

 • Open, informele werksfeer
 • Korte lijntjes tussen de afdelingen en weinig hiërarchie
 • Veel ruimte voor eigen inzicht en ontwikkeling

De vakgroep Keel-, Neus- en Oorheelkunde van het ZMC zoekt per direct een KNO-arts voor tijdelijke waarneming (0.4-1.0 fte)

Beste collega,

Vanwege het vertrek van een collega zoekt de vakgroep Keel-, Neus- en Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd- Halsgebied in Zaans Medisch Centrum per direct een KNO-arts voor 0.4-1.0 fte. Het betreft tijdelijke waarneming tot maximaal een jaar.

Waarom je bij onze vakgroep in het ZMC wil komen werken:

Het Zaans Medisch Centrum is een algemeen ziekenhuis met vrijwel alle klinische en poliklinische mogelijkheden op één locatie in Zaandam.
De vakgroep, momenteel bestaande uit drie KNO-artsen, voert de KNO-heelkunde uit in de volle breedte met verschillende accenten c.q. subspecialisaties en een aantal multidisciplinaire activiteiten.

Over de functie

Wij zoeken een enthousiaste allround KNO-arts die zich met alle aspecten van de keel-, neus- en oorheelkunde bezighoudt. Je participeert in ANW-diensten.

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen binnen en tussen de afdelingen kort zijn. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega's en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: de unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken.

Wat we jou te bieden hebben als je hier komt werken

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Je treedt in dienst bij het Medisch Specialistisch Bedrijf ZMC. Het salaris wordt vastgesteld conform de AMS regeling en is afhankelijk van je werkervaring. Het betreft tijdelijke waarneming voor de duur van maximaal een jaar. Naast ervaren collega's worden ook collega's die binnen afzienbare tijd hun opleiding voltooien uitgenodigd te reageren.

Wanneer jij bij ons kunt komen werken

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken, en voldoe je aan onderstaande competenties, stuur dan je brief en motivatie!

 • Je bent een enthousiaste allround KNO-arts
 • Je hebt een voltooide opleiding of rondt deze binnenkort af

Voor meer informatie kun je je wenden tot Erwin Dunnebier en/of Joep Stroomer, KNO-artsen via de teamleider Antoinette de Koning tel. .


Na je arbeidsvoorwaardengesprek stellen we een overeenkomst op. Je bent nu officieel deel van het enthousiaste team van het ZMC.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLongarts
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZaandam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijzmc.nl/vacature/705/kno-arts-voor-tijdelijke-waarneming-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.