Klantenservice Medewerker LG Amstelveen Yource 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Klantenservice Medewerker LG Amstelveen Yource 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 


Wat ga jij doen?

Ben jij in jouw omgeving een echte technicus en ben jij een pro in communicatie, of het nu gaat over bellen, chaten of mailen? Dan bieden wij voor jouw de perfecte baan! Ga aan de slag bij LG als Klantadviseur, werk vanaf 20 uur per week en verdien een mooi bruto uurloon van € 13,18. Benieuwd naar meer? Lees dan nu verder!  

In de rol als Klantadviseur bij LG krijg je allerlei vragen binnen via verschillende kanalen. Je kunt bijvoorbeeld klanten aan de lijn krijgen die worstelen met het verbinden van hun nieuwe geluidsinstallatie met de televisie. Of misschien willen ze weten hoe het zit met de garantie van hun smartphone die na een avondje stappen niet meer werkt.

In deze functie combineer je zowel technische kennis als sociale vaardigheden om de klanten van LG de beste service te bieden. Daarom is het belangrijk dat je al wat ervaring hebt in de klantenservice of klantcontact. LG biedt een op maat gemaakte training om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren, zodat jij goed voorbereidt bent voor je nieuwe functie als Klantadviseur.

De openingstijden van LG zijn van maandag tot vrijdag, tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Binnen deze tijden kun jij jezelf heel flexibel inroosteren.

Voor welk bedrijf werk je?

Voor deze job ga je aan de slag via Yource bij LG. LG is een wereldwijd bekende producent van elektronische gadgets. Het kantoor is te vinden in het mooie Amstelveen, het is goed bereikbaan met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer.  Het team waarin jij terechtkomt, is hardwerkend, gemotiveerd en altijd in voor een praatje. Hierdoor heerst er een fijne en gezellige werksfeer op de vloer. De lijntjes zijn kort en er is altijd iemand in de buurt die jou kunt helpen. Heb jij ambities om door te groeien? Ook dat is een optie bij LG! Kortom, een geweldige kans om in een dynamische omgeving te werken en je carrière naar een nieuw level te tillen.

Wat bieden wij?

Dit is was jij krijgt als Klantadviseur bij LG:

 • Een bruto uurloon van € 13,18;
 • Een op maat gemaakte betaalde training;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
 • De keuze om parttime of fulltime te werken;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen LG;
 • Een fijne, gemotiveerde en hardwerkende werksfeer.

Wat vragen wij?

Dit is wat wij graag van jou zien:

 • Een affiniteit voor technische producten;
 • Minimaal denk- en werkniveau op mbo3;
 • Flexibiliteit om tussen de 20 en 40 uur per week te werken;
 • Goede communicatieskills.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInbound Klantenservice Medewerker
Indicatie salaris (min – max]1370 – 2284
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensesmee.zuidema@yource.work , 641039829 onbekend
Type contractVast
BrancheElektronica
LocatieAmstelveen, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.