Klantenservice medewerker financiën Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Klantenservice medewerker financiën Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben je er klaar mee dat iets regelen een gedoe kan zijn? Hou je van "what you see is what you get" en een werkomgeving waar jij jezelf kan zijn?

Over het werk

De klant belt jou en jij regelt een zakelijke lening. Zonder gedoe. Even checken of zij aan de minimale voorwaarden voldoen en jij kan je klant blij maken. Je toekomstige baas gelooft in het motto 'samen staan we sterker' en wil graag bedrijven helpen om hun ambities waar te maken. Uiteraard staat je baas ook open voor jouw ambities, waarbij eigenlijk de sky the limit is. Bij dit bedrijf worden er financiële zakelijke leningen afgesloten. Per maand wordt daarvoor een financiële vergoeding gevraagd en rente gevraagd. Het is aan de klant hoe lang zij doen over de terugbetaling. Dat klinkt relaxed toch? Dat is het zeker! Wat doe je nog meer? Je verwerkt de administratie rondom aanvragen en doet de after sales. Is alles naar wens? Bij voorkeur pak je voor alles de telefoon om het contact persoonlijk te houden.

Wat wij bieden

  • Intentie baan voor langere tijd
  • Snel groeiende organisatie
  • Veel ruimte voor eigen inbreng

Wat wij vragen

  • In kaart brengen van de wensen en bespreken van de mogelijkheden
  • Denken in oplossingen en er samen voor zorgen dat de betalingsregeling na wordt gekomen
  • Snel schakelen, analystisch vermogen en meewerken aan het verder uitbouwen van het succes van je toekomstige bedrijf
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau. Hbo zou ook zeker passen, maar bovenal is een klik met je collega's heel belangrijk

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in een fantastisch mooi pand in het centrum van Gouda. Zij groeien heel snel, in vierkante meters werkomgeving, maar ook in het aantal collega's. Je werkomgeving is heel relaxed. Stel je een hippe woonkamer voor en dat is je werkomgeving. De mede-eigenaar houdt van reizen en heeft van zijn reizen mooie spullen meegenomen en die staan er ook. Heb je trek in een vers gezet bakje bonen koffie? Het staat voor je klaar.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlantenservice Medewerker Verzekeringen
Indicatie salaris (min – max]1800 – 2600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)23 – 40
Contactgegevensgouda@luba.nl , 182599866 https://www.luba.nl/vacature/klantenservice/klantenservice-medewerker-financien-in-gouda
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieGouda, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/klantenservice/klantenservice-medewerker-financien-in-gouda

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.