Klantcontact specialist, Arnhem Adecco 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Klantcontact specialist, Arnhem Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Is klantondersteuning jou helemaal op het lijf geschreven? Zorg jij ervoor dat de klant het juiste verzekeringspakket heeft? Ga dan aan de slag als klantondersteuner bij OHRA Schadeverzekeringen in Arnhem voor 24-36 uur in de week, van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.


Wat ga je doen?

Als klantondersteuner ben jij het eerste aanspreekpunt en pak jij verschillende klantenservice taken op. Je gaat aan de slag op de afdeling Schadeverzekeringen van OHRA, waar er verschillende verzekeringen voorbij komen. De een gaat bijvoorbeeld op vakantie en heeft een reisverzekering nodig, de ander heeft net een nieuwe auto gekocht en heeft een autoverzekering nodig. Omdat het veel verschillende vragen kunnen zijn, stop jij niet met luisteren bij alleen de vraag, maar stop jij pas als je alles weet. Jij vraagt door, luistert naar wat er tussen de lijntjes door wordt gezegd en vraagt bijvoorbeeld ook waar die reis dan naartoe gaat.


Je hebt dagelijks telefonisch klantcontact over vragen over producten en diensten van OHRA, hier geef jij dus uitgebreid informatie over aan de klant. Jij kiest samen met de klant de beste optie als het gaat om een nieuwe verzekering of doet de aanpassingen in de bestaande verzekering, dat doe je aan de hand van de vragen die jij stelt. Een écht gesprek voeren is dus enorm belangrijk. Jij behandelt ook de klachten die naast de vragen telefonisch binnenkomen. Jij bent de baas over je eigen ontwikkelroute binnen OHRA. Kortom: een afwisselende baan waarin jij met een open, vriendelijke en nieuwsgierige houding klanten te woord staat en van de juiste informatie voorziet.


Waar ga je werken?

Op het kantoor in Arnhem bij het team van OHRA Klantcontact Schadeverzekeringen zijn er ongeveer 80 collega's aan het werk, die ieder verdeeld zijn over 4 teams. Jij gaat je aan een van deze 4 teams toevoegen en samen met jouw collega's ben je dus verantwoordelijk voor het beantwoorden van je dagelijkse vragen via de telefoon van de niet zakelijke klanten. Jij denkt mee aan verbeteringen van de processen, diensten of producten. Het team is open en gastvrij, dus een team waar je echt niet hoeft te schromen om vragen te stellen én samen successen worden gevierd. Zo zijn ze er niet vies van om eens een feestje te vieren en gezellig te eten in het restaurant bij het kantoor. Hier kun je zelfs gamen en relaxen, maar wil je lekker fit blijven, dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessruimte.


Voordat jij zelfstandig aan de slag gaat, zal je eerst een inwerktraject in gaan van 2 weken, waar jij 1-op-1 begeleiding krijgt. Tijdens deze weken wordt je meegenomen in een opleidingstraject met daarbij ook coaching terwijl je werkt. Werk jij ook graag wel eens thuis? Dan is dat zeker mogelijk, want bij OHRA werken ze hybride. Hierdoor ontmoet je je collega's fysiek op de dagen dat je op kantoor bent, maar ook digitaal op de dagen dat jij thuis werkt en/of zij vanuit huis werken. Op welke dagen je dan thuis werkt, spreek je samen af met je team. Het kantoor is goed te bereiken met zowel fiets, auto als ov.


Wat vragen wij?

 • Minimaal een afgeronde hbo/mbo 4 diploma of mbo 4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring met telefonisch klantcontact;
 • Beheersing over Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent leergierig, energiek, enthousiast, maar bovenal klantgericht!;
 • Je hebt een Wft Basis of bent bereid deze op onze kosten te halen;
 • Een beschikbaarheid van 24 tot 36 uur per week.

Wat bieden wij?

 • Een uurloon van €15,- bruto per uur en een vaste 13e maand;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. OV-kosten worden 100% vergoed;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Pensioenopbouw vanaf jouw eerste werkdag;
 • Een uitdagende functie in een boeiende sector, waarbij je echt een verschil kunt maken voor onze klanten;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het uitgebreide trainingsaanbod van de Adecco Academy, om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Zie jij jezelf voor langere tijd bij OHRA werken? Ben jij iemand die een écht gesprek aangaat met klanten? Reageer dan vóór 4 december 2023. Mocht je vragen hebben, mag je een appje sturen of bellen naar Talisa Groenland op 0653455014.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Klantcontact
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensnn@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/0jUKh8031M5ud05NZD1G

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.