Klantcontact Medewerker (Medisch) Walters People 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Klantcontact Medewerker (Medisch) Walters People 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een toonaangevende, landelijke organisatie voor psychische zorg, ben ik op zoek naar iemand die het leuk vindt om administratief bezig te zijn met het aanmaken van dossiers voor cliënten en klantcontact zowel telefonisch als per mail met o.a. cliënten, klanten en verwijzers (zoals huisartsen).

Het bedrijf is een toonaangevende, landelijke organisatie voor psychische zorg en gespecialiseerd in o.a. werknemerszorg. Wij onderzoeken en behandelen mensen met psychische problemen en bieden o.a. werkgevers en werknemers diensten op het gebied van preventie, interventie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid behandelaanbod voor huisartsen en expertisecentra voor de behandeling van specifieke psychische aandoeningen. Centraal in onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en transparantie.

Taken en verantwoordelijkheden

Samen met een enthousiast team van 20 collega's zorg je dat elke dag de aanmeldingen die wij binnen krijgen worden beoordeeld en verwerkt. Je maakt een dossiers aan voor cliënten die bij ons in behandeling komen. Naast het aanmaken van dossiers verstuur je medische rapportages en procesrapportages. Voor dossiers waar de werkgever van een cliënt betrokken is stuur je offertes. Een ander belangrijk deel van je werk is het klantcontact. Het gaat hier om telefonisch contact en contact per mail met o.a. cliënten, klanten en verwijzers.

Skills en opleiding

Als medewerker administratie en klantcontact ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënt en klant (zowel in- als extern). Je draagt zorg voor een soepel verloop van het proces van aanmelding tot ontslag van cliënten en verzorgt hieromtrent de administratie en communicatie. Je bent klantvriendelijk en ook nauwkeurig. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een wat groter team. Administratief werk is werk waar je blij van wordt.

Aanbod

  • Salaris van €2.200 tot €2.944 per maand
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8% vakantiegeld
  • 13de maand
  • Toegang tot de Walters People Academy - jezelf ontwikkelen in een vakgebied wat jou aanspreekt

Ben jij de administratieve/klantcontact topper die wij zoeken, reageer dan snel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Klantcontact
Indicatie salaris (min – max]2200 – 2944
OpleidingsniveauHAVO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenskruipea.10494.572@walterspeoplenl.aplitrak.com , #ERROR! http://cheyenne.taniwel@robertwalters.com
Type contractLeer-werk overeenkomst
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieWoerden, Utrecht,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.