Klantadviseur Bankzaken (16-32 uur) bij NVO Groep NVO Groep 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Klantadviseur Bankzaken (16-32 uur) bij NVO Groep NVO Groep 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Introductie

Ben jij toe aan een nieuwe, uitdagende baan waar klantcontact onderhouden & uitbouwen, adviseren en commercie samenkomen in 1 baan? Ga dan aan de slag als Klantadviseur Bankzaken bij NVO Groep in 's-Gravendeel!

Samen met het enthousiaste en gedreven team van 3 collega's ben je verantwoordelijk voor het adviseren en behouden van de klantrelaties op het gebied van de bankzaken. Persoonlijke groei en ontwikkeling is belangrijk bij de NVO Groep. Daarom krijg je een persoonlijk ontwikkelbudget en kan je blijven meegroeien met deze dynamische organisatie.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieel advies en bankzaken. Ja, we hebben het over NVO Groep in 's-Gravendeel! NVO Groep valt onder de overkoepelende organisatie NDB Groep. Zij zijn één van de grootste onafhankelijke adviseurs in Nederland. In totaal werken 150 medewerkers gedreven op de verschillende vestigingen. Jij gaat aan de slag op de vestiging in 's-Gravendeel waar 20 gepassioneerde en professionele collega's staan te popelen om jou te ontvangen!

Als Klantadviseur Bankzaken ga je het gezellige & hechte team van 3 collega's voor 16, 24 of 32 uur in de week versterken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant die binnenkomt op het moderne kantoor in 's-Gravendeel. Jouw werkplek is namelijk achter de balie. Bij een langdurig adviesgesprek neem je natuurlijk even plaats in de spreekkamer. Het kantoor heeft een moderne uitstraling met veel licht inval. Je komt terecht in een groeiende en dynamische organisatie met korte lijnen. Er heerst een informele en familiare sfeer binnen het bedrijf en jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de gestelde ambitieuze doelen. 

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor deze NVO Groep verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl! 

Functie-informatie

Een uitdagende & afwisselende rol binnen een gezellig en hardwerkend team. Dat staat jou te wachten als Klantadviseur bij NVO Groep in 's-Gravendeel! Samen met de collega's ben je verantwoordelijk voor het adviseren en onderhouden van klantrelaties op het gebied van bankzaken. Op een persoonlijke manier sta jij klanten die binnen wandelen te woord. Ook telefonisch en via de mail sta jij klaar om alle vragen te beantwoorden. 

Jouw commerciële skills komen goed van pas in deze baan. Wanneer jij een kans ziet om nieuwe klanten binnen te halen of de bankproducten uit te breiden, dan pak je dit met beide handen aan. Uiteraard verwerk je alle gegevens en wat er is besproken juist en volledig in het systeem in het kader van zorgplicht. 

Functie-eisen

Als Klantadviseur Bankzaken bij NVO Groep ben je klant- en resultaatgericht en vind je het belangrijk om te groeien en jezelf te ontwikkelen in de financiële dienstverlening. Met jouw heldere en sterke communicatie weet jij als geen ander de klant te van het juiste advies te voorzien over de bankzaken. Je bent commercieel ingesteld en handelt altijd in het belang van de klant. Je pakt werkzaamheden graag zelfstandig op en tegelijkertijd weet je ook de samenwerking met collega's op te zoeken. Met jouw aanstekelijke enthousiasme ben je een positieve toevoeging aan dit team! 

Verder breng je mee:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in in een soortgelijke functie. Heb je ruime ervaring in een dienstverlenende rol? Dan ben je ook van harte welkom;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Bereidt om een Wft Basis diploma te behalen. Heb jij al de Wft schadeverzekering particulier en consumptief krediet in bezit? Dan worden we daar erg blij van.

Aanbod

Wil jij aan de slag binnen een organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat? Dat kan! Bij NVO Groep in 's-Gravendeel krijg jij als Klantadviseur Bankzaken alle ruimte om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Zo krijg je bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelbudget van €300,-  per jaar die jij kan besteden aan opleidingen en cursussen. Verder bieden we jou:

 • Een mooi bruto maandsalaris tot €3200 op fulltime basis, afhankelijk van de kennis & ervaring die je meebrengt;
 • Een 13e maand;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om meer dagen bij te kopen;
 • Een goed geregeld pensioen waar de werkgever 50% van de premie betaald;
 • Doorgroeimogelijkheden en Wft-opleidingen van de zaak;
 • Voor 16, 20, 24, 28 of 32 uur in de week aan de slag in een hecht en professioneel team!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlantadviseur Incasso
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensinfo@lincks.nl , 31639207151 onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
Locaties-Gravendeel, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.