Junior Vastgoed: Startersfunctie Gemeente Noord-Holland Wyzer 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Junior Vastgoed: Startersfunctie Gemeente Noord-Holland Wyzer 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie in het vastgoed bij een gemeente in Noord-Holland? Heb jij recent je opleiding afgerond en ben je klaar om praktijkervaring op te doen? Dan is deze positie van Junior Vastgoed: Startersfunctie Gemeente Noord-Holland de ideale kans voor jou. Als Starter Vastgoed krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de wereld van vastgoedbeheer en gemeentelijke vastgoedprojecten. Deze vacature biedt jou niet alleen de kans om bij te dragen aan de ruimtelijke ontwikkeling van een gemeente maar is tevens een waardevolle kickstart voor een carrière binnen de overheid. Deze functie is een detavast-constructie, wat betekent dat je start als professional via Wyzer en na een afgesproken periode de mogelijkheid hebt om in vaste dienst te treden bij de gemeente.

Wat je gaat doen als Junior Vastgoed: Startersfunctie Gemeente Noord-Holland

In deze rol als Starter Vastgoed krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in het beheren van gemeentelijk vastgoed en het ondersteunen van vastgoedprojecten. Je zult verantwoordelijk zijn voor:

 • Het in kaart brengen van gemeentelijke vastgoedportefeuilles.
 • Het ondersteunen van vastgoedprojecten door middel van analyses en administratieve taken.
 • Het coördineren van de verhuur en verkoop van gemeentelijk vastgoed.
 • Het opstellen van rapportages en adviezen over vastgoedbeheer.
 • Het samenwerken met diverse stakeholders, waaronder andere afdelingen binnen de gemeente en externe partijen.

Waar jij over beschikt als Junior Vastgoed: Startersfunctie Gemeente Noord-Holland

 • Een afgeronde HBO- of WO-studie in een relevant vakgebied, zoals Vastgoed en Makelaardij, Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Planologie of een vergelijkbare discipline.
 • Enthousiasme en leergierigheid om je te ontwikkelen binnen het vakgebied van vastgoed.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, waardoor je effectief kunt samenwerken in een team.
 • Affiniteit met duurzaamheid en de ambitie om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoorde vastgoedontwikkeling.

Deze kwalificaties vormen de ideale basis voor de rol als Junior Vastgoed in deze startersfunctie bij een gemeente in Noord-Holland.

Wat jij krijgt

Als Junior Vastgoed: Startersfunctie Gemeente Noord-Holland kun je het volgende verwachten:

 • Uitdagende startersfunctie binnen de overheid: Een dynamische positie die een stevige basis vormt voor jouw verdere carrière in het vastgoed.
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling: Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in het vakgebied van vastgoedbeheer en gemeentelijke vastgoedprojecten, ondersteund door ervaren professionals.
 • Begeleiding en ondersteuning: Profiteer van begeleiding door ervaren vakgenoten die je helpen groeien in jouw rol als Junior Vastgoed.
 • Detavast-constructie: Deze functie biedt een detavast-constructie, wat betekent dat je start als professional via Wyzer en na een afgesproken periode de mogelijkheid hebt om in vaste dienst te treden bij de gemeente.

Dit alles maakt deze startersfunctie bijzonder waardevol voor jouw professionele groei in het vastgoed binnen de overheid.

Werken bij Wyzer

Bij Wyzer ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij.  Op een manier die bij jou past en waar jij energie van krijgt. Want dat maakt jou succesvol. Daarom denk je bij ons mee over jouw volgende stap. Of je nu binnenkomt als trainee of als doorgewinterde adviseur. Jij hebt de regie over jouw loopbaan. Zo ontwikkel jij jezelf altijd in de juiste richting. Lever je resultaat voor onze opdrachtgevers. En werk je aan het Nederland van morgen. Jij bent een toekomstmaker.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je samen kijken naar de mogelijkheden? Fijn! Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen? Dan mag je uiteraard contact met mij opnemen! Drinken wij binnenkort samen een kop koffie of thee ter kennismaking?

Geïnteresseerd in een ander traineeship bij Wyzer of op zoek naar een andere functie? Bekijk ons overzicht!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPortfoliomanager Vastgoed
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend https://.www.wyzer.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZaandam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wyzer.nl/vacature/junior-vastgoed-startersfunctie-gemeente-noord-holland/?apply=true

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.