Junior Vastgoed Inspecteur Facility Kwadraat 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Junior Vastgoed Inspecteur Facility Kwadraat 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Selecteer een pagina

(Junior) Vastgoed inspecteur NEN 2767 Den Bosch

VACATURE (JUNIOR) VASTGOED INSPECTEUR | Facility Kwadraat, te Den Bosch, zoekt enthousiaste vastgoed inspecteurs en leergierige starters die daartoe opgeleid willen worden.

Wil jij gebouweigenaren en beheerders helpen hun onderhoud beter te plannen en te budgetteren waardoor zij tonnen kunnen besparen op hun gebouw beheer? Dan is de baan van (Junior) Vastgoed Inspecteur bij Facility Kwadraat het fundament onder jouw carrière in het vastgoed!

Hoe ziet je werk als (Junior) Vastgoed Inspecteur eruit?

Als Vastgoed Inspecteur werk je nauw samen met jouw klanten om de gebreken binnen het vastgoed in kaart te brengen om daarmee de kosten voor toekomstig onderhoud inzichtelijk te maken. Je bepaalt welke elementen aan gebouwen, terreinen en installaties onderhoud vereisen en hoeveel en hoe frequent onderhoud daadwerkelijk nodig is. Het komt regelmatig voor dat er te veel onderhoud of dubbel onderhoud is ingekocht en door dat goed naast elkaar te leggen, zorg je vaak al direct voor besparingen bij de klant. Je richt je op onderhoud aan alle gebouwgebonden installaties en het gebouw zelf. Hierdoor betreft het naast onderhoud aan dakbedekking, schilderwerk, gevelpanelen en dergelijke, ook technische installaties zoals luchtbehandelingsinstallaties, warmtevoorzieningen en energie-installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Uiteraard word je begeleid door ervaren inspecteurs die jou helpen je verder te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wanneer dat nodig is faciliteren wij jou met trainingen, cursussen en opleidingen.

Een voorbeeld inspectiedag

Om 8.30 uur start je de dag op door samen met Dick een offerte door te nemen. Het betreft een nieuwe relatie die een aanvraag heeft gedaan voor het beheer van 30 kinderdagopvanglocaties. Een interessante opdracht, want het onderhoud bij een dergelijke locatie vraagt extra voorzorgsmaatregelen vanwege de functie van het gebouw met kleine kinderen. Lawaai, stof en rook is dan niet gewenst. Er zijn een aantal elementen die aangepast moeten worden en die voer je door.

Onder het genot van een kop koffie bereid jij daarna je inspecties voor. Je weet waar je moet zijn en onderzoekt de functie en de omgeving van het gebouw. Om 9.00 uur stap je in de auto om op tijd aanwezig te zijn in Dordrecht. Het gaat om een locatie van een sportcomplex. Voordat je de inspectie begint, heb je een korte voorbespreking met de vastgoedmanager. Enthousiast word je rondgeleid door het complex en voorzien van nuttige informatie. Ondertussen kijk jij als vastgoed inspecteur met een kritische blik rond, meet de condities en maakt foto's en aantekeningen.

Na deze inspectie vertrek je naar je tweede inspectie van deze dag. De lunch is een dashboard lunch want het is net iets te veel uitgelopen bij de eerste afspraak. Na je tweede afspraak kom je rond 15.00 uur terug op kantoor in Den Bosch. Je werkt je inspectie uit in onze eigen softwaremodule Meerjarenonderhoud van FMIS WISH, waarmee we meerjarenonderhoudsplannen en onderhoudsbegrotingen opstellen. Je checkt je mail en afspraken. Vervolgens stem je een inspectie af met een collega die jullie morgenochtend om 8.00 uur samen uitvoeren. Jullie treffen elkaar daar morgen op locatie. Rond 17.30 uur ga je met een goed gevoel naar huis.

Vacature junior vastgoed inspecteur

Hebben wij een match?

 • Je bent (bijna) in het bezit van hbo-diploma Bouwkunde (of vergelijkbaar)
 • Je bent gecertificeerd of grijpt de kans je te certificeren in conditiemeting volgens NEN 2767
 • Je hebt technisch en cijfermatig inzicht
 • Je bent communicatief vaardig en flexibel
 • Je hebt affiniteit met software
 • Je vindt auto rijden geen bezwaar

We passen bij elkaar als als vastgoed inspecteur je naast de bovenstaande punten ook een enthousiaste en ondernemend persoon bent. Wij vinden je persoonlijkheid namelijk ook erg belangrijk. Deze functie draait om de juiste afstemming met de klant. Naast goed observeren moet je ook goed kunnen communiceren en organiseren. Op projectniveau maak je een planning die valt binnen het opgegeven urenbudget. En boven alles moet je leergierig zijn en willen groeien. Natuurlijk helpen we jou daar graag bij.

Waar maken wij jou blij mee

 • Humor en werkplezier in een hulpvaardig team met een hands-on-mentaliteit
 • De mogelijkheid om je via ons te certificeren in NEN 2767 en verder te ontwikkelen op vastgoedgebied
 • Een zelfstandige en afwisselende binnen- en buitenfunctie waarin je veel van je eigen initiatief kwijt kunt
 • Flexibiliteit in werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een moderne kantooromgeving met gezellige bedrijfskantine, direct aan de A2
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 8 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen met mogelijkheid tot 5 dagen bijkoop per jaar?
 • Een laptop, mobiele telefoon en mobiliteitsplan
 • En nog meer uitstekende secundaire voorwaarden, zoals pensioen en personeelsvereniging
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract

Dat alles bieden wij jou!

Wie zijn wij? Wij zijn Facility Kwadraat, een actief en innovatief bedrijf in de bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant. Wij werken met een team hard aan het succes van Facility Kwadraat met hart voor de zaak en onze trouwe klanten. Zorgorganisaties en onderwijsinstellingen, maar ook vakantieparken en sportcomplexen behoren tot onze vaste klantenkring. Onze dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en betrouwbaarheid, en klanten waarderen ons om de korte communicatielijnen, direct contact en veel ervaring (25 jaar!)). We kennen een platte organisatiestructuur en de cultuur is informeel. Hierdoor zal je een groot wij-gevoel ervaren. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en sluiten de week daarom graag samen met jou af met een gezellig drankje en hapje.

Geïnteresseerd of vragen over werken als Vastgoed Inspecteur?

Zo enthousiast dat je direct wilt reageren op deze functie? Doe dat vooral! Wij nodigen ook starters van harte uit te solliciteren! Gedurende dit traject bieden wij je de kans te starten als inspecteur en opgeleid te worden tot volwaardig adviseur.

Heb je vragen? Laat het ons weten, want vragen staat vrij! Ook dat kan via de button. Of neem een kijkje op onze ' Werken bij '- pagina. Je mag ook altijd een berichtje sturen naar via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwinspecteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
Locaties-Hertogenbosch, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.facility2.nl/vacatures/vastgoed-inspecteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.