Junior Financial Controller Profource 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Junior Financial Controller Profource 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij nu werkzaam als financieel medewerker, medewerker crediteuren of debiteuren en ben je klaar voor jouw volgende stap richting control? Welkom bij profource! Hier pak jij je kans om junior financial controller te worden. Hoe? Start in ons finance team, met direct een vast contract en eindeloze opleidingsmogelijkheden.

Dit is wat jij zoekt als Junior Financial Controller
Je hebt ondertussen al het een en ander van een financiele administratie gezien, maar je bent klaar voor de volgende stap. Jij bent op zoek naar een rol waarin je verschillende verantwoordelijkheden hebt en samen met jouw team naar een resultaat kan werken. Jij wilt net dat stapje extra zetten en wordt er blij van als alle cijfers nauwkeurig verwerkt zijn.

Profource is een Consultancy organisatie op het gebied van Finance & IT. Dit betekent dat onze consultants uren moeten registreren. Aan jou de taak om deze uren te controleren. Klopt het een en ander niet? Dan zoek je contact met de betreffende collega's. Gedurende jouw start bij Profource zal jij je voornamelijk bezighouden met deze projectadministraties. Vervolgens zul je jouw takenpakket gaan verbreden door je bezig te houden met de facturatie.

De facturatie is afhankelijk van de periode in de maand. Dat betekent dat je gedurende de maand hier verschillende werkzaamheden in oppakt, zoals het opstellen en versturen van facturen, maar ook het controleren en corrigeren wanneer er iets mis gaat. Jij wordt het aanspreekpunt van onze klanten op het moment dat zij bellen met een vraag. Rond de maandafsluiting loop je samen met het team de vaste procedure door en zorgen jullie er voor dat alle geregistreerde uren correct zijn.

Dit staat je te wachten als Junior Financial Controller
Als Junior Financial Controller ga jij een belangrijke rol spelen in de maandafsluiting en de algehele financiele administratie van Profource. Hierin werk je samen in een hecht team en weet jij je verantwoordelijkheden te pakken. Jouw werk heeft namelijk invloed op het werk van jouw collega en jullie werken samen naar een doel toe. Je bent in gesprek met onze interne en externe stakeholders en weet de administratie tot in de puntjes nauwkeurig uit te werken. Samen met ons Finance team zorg jij ervoor dat facturen op tijd betaald worden en maand goed wordt afgesloten, daar krijgen jullie namelijk allemaal energie van!

Dit ben jij
Jij vindt het leuk om met verschillende werkzaamheden bezig te zijn en nauw samen te werken met anderen. Je kunt snel schakelen op het moment dat dat nodig is en krijgt daar ook energie van. Je werkt nauwkeurig en secuur en weet je verantwoordelijkheid te pakken voor jouw uitgebreide takenpakket. Valt je iets op met betrekking tot de administratie? Of zie je ruimte voor verbeteringen? Dan signaleer je dat en communiceer je dat met je teammanager. Oh ja, en Excel heb je inmiddels wel uitgespeeld. 

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt (bijna) een hbo opleiding afgerond;
 • Je hebt affiniteit met finance (en alles wat met cijfers te maken heeft) en bedrijfsprocessen;
 • Je herkent je in onze kernwaarden!

Dit krijg je er voor terug
Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten en de jaarlijkse skitrip centraal staan. Tussen het werken door is het namelijk des te leuker om de gezelligheid met elkaar op te zoeken. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ons opleidingstraject van ruim opleidingen en trainingen is daarbij een goede aanvulling. Zo haal jij het maximale uit je carriere. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

 • Een startsalaris tussen de €2727, - en €3200, - inclusief vakantiegeld o.b.v. 40 uur;
 • Direct een vast contract!
 • Drie evaluaties in je eerste jaar, waardoor je tot 400, - bruto kan stijgen in salaris;
 • Hybride werken;
 • Een goede bonus- en pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een betrokken teammanager en een hecht team die voor jou klaar staan;
 • Eindeloze ontwikkelmogelijkheden door duizenden cursussen via udemy business academy en meer dan 100 opleidingen waar jij uit mag kiezen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancial Controller
Indicatie salaris (min – max]2727 – 3200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensrecruitment@profource.com , onbekend https://www.profource.com/
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy, Zakelijke dienstverlening
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eccs.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/nl/sites/werkenbij/requisitions/preview/110

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.