Junior Financial Controller ARTO Recruitment 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Junior Financial Controller ARTO Recruitment 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als junior financial controller speel jij een belangrijke rol binnen het team. Jij biedt ondersteuning bij alle financiële processen en draagt daarbij continu bij aan het behoud van een solide financiële basis voor de komende groei. In jouw rol werk je nauw samen met het team en rapporteer je aan de directie. 

 

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor een breed financieel administratief takenpakket. Hierbij kun je denken aan het controleren, verwerken en goedkeuren van facturen, voorstellen en verrichten van betaalbatches, bijhouden van declaraties en bankafschriften, bijwerken van activa en financieringsoverzichten, voorbereiden van de aangifte omzetbelasting, assisteren bij de voorbereiding van financiële rapporten en ondersteunen bij het crediteuren- en debiteurenbeheer. Jij voert het eerste contact met de accountant en bent tevens het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle financiële zaken. Naast deze dagelijkse werkzaamheden ben jij ook verantwoordelijk voor periodieke taken, zoals kwartaalafsluitingen en cashflows voorspellen. Ongeveer 60% van jouw werkzaamheden zijn terugkerend en 40% is ad hoc. Doorlopend denk je mee over hoe de financiële processen nog meer geoptimaliseerd kunnen worden. 

Vacature eisen

 • Jij bent in bezit van jouw hbo-diploma, in een financiële richting.
 • Jij hebt 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Jij hebt uitstekende kennis van Exact Online en hebt tevens eerder gewerkt met Excel.
 • In jouw werk ben je nauwkeurig, zorgvuldig en analytisch. 
 • Je bent communicatief sterk en werkt graag met een team naar de gestelde organisatiedoelen.


Wat biedt onze opdrachtgever?
 • Een uitdagende, afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week. 
 • Je ontvangt direct een jaarcontract bij de opdrachtgever. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een vaste aanstelling.
 • Het salaris bedraagt € 2.800 - € 3.500 bruto o.b.v. 40 uur. 
 • De mogelijkheid om deels thuis te kunnen werken. Je krijgt een Macbook in bruikleen. 
 • Mooie extra's zoals een dagelijkse verzorgde lunch op kantoor, telefoonvergoeding, volledige reiskosten vergoeding o.b.v. OV en 25 vakantiedagen. 
 • Je wordt onderdeel van een snelgroeiende organisatie, waardoor er veel mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en door te groeien. 

 

FunctietitelFinancial Controller
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensmarinda@arto-recruitment.nl , 31205317901 http://www.arto.nl
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/bjW1jib20Mrkwb4NjcUV

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.