Junior Customer Service Employee Special Accounts Ewals Cargo Care 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Junior Customer Service Employee Special Accounts Ewals Cargo Care 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Cargo Care

Junior Customer Service Employee Special Accounts

In deze rol ga jij uiteindelijk jouw eigen key account beheren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant en beheert alle order aanvragen van begin tot eind. Kwaliteit, ontzorgen en servicegerichtheid staan voorop in deze rol! De uitdaging zit in het internationale karakter van onze klant en het feit dat je orders goed uitzoekt, compleet maakt en bewerkt voordat je de order kunt plaatsen. Deze verwerk je dan via onze interne systemen en vervoerders. Je draagt zorg voor de afhandeling van de planning van de orders, verscheping en archivering. Je wordt opgeleid door onze teamleader customer service en zal door middel van een gedegen opleidingstraject meerdere klanten leren kennen en de collega's en systemen leren kennen op de afdeling. Het team bestaat uit 22 gepassioneerde en gedreven mensen met een platte en informele structuur.

Als jij jouw eerste arbeidsovereenkomst tekent voor 1 juli 2024 ontvang je van ons een startpremie van € 1.000,00 bruto!

Inhoud van de functie

 • Je wordt opgeleid tot het eerste aanspreekpunt voor onze key account klanten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en controleren van transportgegevens in het systeem;
 • Je voert overleg met de klant met betrekking tot laad- en levertijden, eisen en wensen van de klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor het accepteren van laadopdrachten en de bevestiging hiervan naar de klant;
 • Je lost vragen en problemen op van de klant en je volgt de afspraken op;
 • Je vult de orders en files aan.

Functie eisen

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, goede beheersing van de Duitse taal is een wens;
 • Je bent enthousiast, gedreven, gepassioneerd, stressbestendig en servicegericht;
 • Je durft kritisch naar je eigen manier van werken te kijken en je hebt de drive om het beste resultaat voor deze klant te leveren;
 • Geen ervaring in de transport en/of logistiek? Geen enkel probleem!

Arbeidsvoorwaarden

Word jij de nieuwe Junior Customer Service Employee? Dan bieden wij jou een functie voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Samen met de Academy kunnen we je de mogelijkheid bieden voor het volgen van opleidingen en je kunt doorgroeien in verschillende lagen van de organisatie. Jouw professionele ontwikkeling heb je bij Cargo Care in eigen handen.

Je auto zet je op ons parkeerterrein dat direct naast ons kantoor ligt en je ontvangt reiskosten voor iedere dag dat je op kantoor bent geweest. Daarnaast krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een fietsregeling en fitnessregeling met belastingvoordeel. Cargo Care vindt jouw gezondheid erg belangrijk en stelt daarom vers fruit op de afdeling beschikbaar en geeft jou de mogelijkheid om je op te geven voor een preventief medisch onderzoek. Bovendien organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes voor alle collega's.

Over de organisatie

Bij Cargo Care werken inmiddels circa 2.550 medewerkers vanuit 31 locaties verdeeld over 14 landen in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tegelen (nabij Venlo). Je komt te werken in een solide familiebedrijf dat inmiddels meer dan 100 jaar bestaat en waar de communicatielijnen kort zijn. is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. Aan onze klanten wordt een breed spectrum aan logistieke producten aangeboden gaande van volle vrachten, deel- en projectladingen, Control Tower set-ups en Value Added Logistics tot global forwarding. Met name, maar zeker niet uitsluitend, voor het vervoeren van volle vrachten staan we bekend om ons Europees multimodaal netwerk dat zo'n 4300 Mega Huckepack XL(S) trailers omvat. Daarnaast kunnen we terugvallen op een solide netwerk aan partners. Tevens is continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeren we ook in de ontwikkeling van onze werknemers.

De Customer Service afdeling waar jij komt te werken bestaat uit 23 collega's die opgedeeld zijn in kleinere teams met eigen verantwoordelijkheden voor bepaalde klanten. De Customer Service Employee is het aanspreekpunt voor klanten en een belangrijke spil bij de implementatie van offertes naar de operationele afdelingen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Voel je vrij om deze te stellen aan Sander Ruesink. Hij is bereikbaar via +31 (0) 77 320 2979.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Aanhef

 • Dhr.
 • Mevr.

Cargo Care

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Klantenservice
Indicatie salaris (min – max]5773 – 5773
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieTegelen, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ewals.com/nl/carriere/vacatures/junior-customer-service-employee-special-accounts/?country=NL

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.