JUNIOR ACCOUNTMANAGER Dag1 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. JUNIOR ACCOUNTMANAGER Dag1 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Binnen de Sales afdeling zoeken we naar een Junior Accountmanager die bruist van enthousiasme om het team in de regio Noord-Holland te versterken. De accountmanagers zijn van onschatbare waarde; zij zijn verantwoordelijk voor het gehele salesproces. Van het aanknopen van nieuwe zakelijke relaties tot het succesvol afsluiten van deals. Ze zijn het kloppende hart van het klantenbestand en spelen een cruciale rol in zowel het binnenhalen als behouden van loyale klanten. Het salesteam krijgt de nodige ondersteuning van onze commerciële binnendienst. De accountmanagers hebben diepgaande kennis van de branche en producten, en ze dragen bij aan de voortdurende groei van onze organisatie.


Als bevlogen junior accountmanager zet jij je in om onze commerciële doelen te bereiken. Het leggen van contacten met zowel potentiële als bestaande klanten gaat jou natuurlijk af. Je beleeft plezier in je werk en weet op een creatieve wijze je dag efficiënt en effectief te organiseren. Je herkent kansen in de markt, signaleert de behoeften van onze eindgebruikers en anticipeert hierop; je bent een echte zorgdrager. Op locatie verzorg je boeiende presentaties en demonstraties voor een breed scala aan klanten, variërend van ouderenzorg tot ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierbij verlies je nooit het commerciële aspect uit het oog, en je weet dit uitstekend te combineren met de wensen van onze klanten. Ons assortiment aan producten is uitgebreid en voortdurend in ontwikkeling, en met deze kennis weet je nieuwe kansen voor groei te ontdekken. Als accountmanager ben je een sleutelfiguur in het verwezenlijken van ons ambitieuze sales potentieel.

Vacature eisen

  • Je hebt hbo werk-denk niveau;
  • Je hebt; reeds ervaring in een salesrol en toe aan de stap naar buiten;
  • Affiniteit met de zorgsector is een pré;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensmaxim.buursink@dag1.nl , 030-7009765 http://www.dag1.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieHouten, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=146559947&t=101&cid=DAGN-NL&vid=HK.7115

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.