JS Frontend Developer (Dutch Speaker ABN AMRO 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. JS Frontend Developer (Dutch Speaker ABN AMRO 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij ABN AMRO logo

Vue.js Frontend Developer (Dutch speaker)

Amersfoort

We ask

 • 5+ years
 • Excellent communication skills
 • An entrepreneurial attitude

We offer

 • € 4.823 - € 6.890 pm
 • Excellent employment conditions
 • In charge of personal development

Why ABN AMRO?

 • Building a future proof bank
 • A diverse and inclusive culture
 • Extensive internal career opportunities

Vue.js Frontend Developer (Dutch speaker)

In het kort

Wij zijn de digitale motor van Hypotheken! Onze afdeling Software Services zorgt ervoor dat al onze klanten zelf of via hun adviseur online hun hypotheek kunnen regelen. We maken dit mogelijk door het ontwikkelen van maatwerkapplicaties waarmee we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Dit doen we met meerdere teams die het DevOps-ideaal in de praktijk brengen. We hebben digitaal ondertekenen mogelijk gemaakt, alle klantbrieven zijn gedigitaliseerd en we hebben een duurzame hypotheekvorm gelanceerd. Vrijwel al onze systemen draaien in de cloud, en daar zijn we trots op!

Werkomgeving

Team Mutaties bestaat uit 9 personen, waaronder 5 developers, 3 business analisten, een Product Owner en een Scrum Master. Hier zal jij de rol van Senior IT-Engineer vervullen. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en de sfeer op onze afdeling is gezellig en ontspannen. Passie voor je vak, ondernemerschap en vakmanschap vinden wij belangrijk op de afdeling. De cultuur is informeel, wij zijn open naar elkaar, vieren successen en organiseren regelmatig afdelingsuitjes. We zien onze collega's 1 dag per week op kantoor voor brainstormsessies en teammeetings. De overige dagen werken we vanuit huis via Microsoft Teams.

Je werk

Als Vue.js Frontend Developer kom je te werken in Team Mutaties . De naam "Mutaties" verwijst naar het team dat verantwoordelijk is voor alle mutaties die je op je hypotheek kunt doen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 1. Ontwikkelen van gebruikersgerichte webapplicaties : Je bouwt intuïtieve en responsieve interfaces met behulp van Vue.js.
 2. Modulaire en herbruikbare componenten en bibliotheken bouwen : Je zorgt ervoor dat de code robuust, veilig en onderhoudbaar is.
 3. Optimaliseren van applicaties voor prestaties : Je houdt rekening met snelheid en schaalbaarheid.
 4. Implementeren van geautomatiseerde tests : Je integreert testen in het ontwikkelings- en onderhoudsproces.
 5. Op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen in de JavaScript- en Vue.js-wereld : Je volgt de nieuwste trends en updates.
 6. Beveiligingsupdates en problemen met Vue.js en projectafhankelijkheden monitoren : Je zorgt ervoor dat onze applicaties veilig blijven.
 7. Voorstellen doen voor upgrades en updates om te voldoen aan moderne beveiligings- en ontwikkelingspraktijken .

Je profiel

We zoeken een Vue.js Frontend Developer met de volgende vaardigheden:

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als software developer;

 • Je hebt academisch / HBO opleidings- en werkniveau;

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;

 • Je hebt kennis van Azure DevOps en Git;

 • Je hebt uitstekende beheersing van Typescript: Je bent bekend met moderne ES6 syntax en functies.
 • Je hebt diepgaande kennis van Vue.js: Je begrijpt de kernprincipes, zoals componenten, reactiviteit en de virtuele DOM.
 • Bekendheid met de Vue.js-ecosysteemtools: Denk aan Vite, Pinia en Vue Router.
 • Goed begrip van HTML5, CSS3, Primevue en tailwind: Kennis van Sass of Less (afhankelijk van je technologiestack) is een pluspunt.
 • Goed begrip van accessibility : Kennis van hoe je op een site goede accessibility toepast

Wij bieden

 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien en ontwikkelen.
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van autonomie.
 • Een informele en ambitieuze werksfeer met veel ruimte voor initiatief en plezier.
 • Een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een OV-jaarabonnement.
 • Een uitstekende pensioenregeling.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact via (icthr @nl.abnamro.com ). We maken graag kennis met je.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Who are your colleagues?

"There are always new systems and technologies we can apply in our work. We are constantly innovating, and that allows me to keep on challenging myself."

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFront-end Developer
Indicatie salaris (min – max]4823 – 6890
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieAmersfoort, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijabnamro.nl/en/vacancy/6786/vue-js-frontend-developer-dutch-speaker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.