Jongerenvoorlichter Festivals TeamAlert 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Jongerenvoorlichter Festivals TeamAlert 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Jongerenvoorlichter festivals

 1. Over ons
 2. Werken bij

Werken op de leukste festivals én meehelpen aan 0 verkeersslachtoffers onder jongeren?

Bij TeamAlert kan het! Bepaal zelf wanneer je wilt werken, ontwikkel je skills (zoals spreken in het openbaar of je overtuigingskracht) en krijg natuurlijk goed betaald!

Jij krijgt:

 • een flexibele bijbaan: heb je een periode minder tijd, bijvoorbeeld omdat je met je scriptie bezig bent? Geen enkel probleem!
 • trainingen en coaching van ervaren medewerkers en professionele trainers. Van het leren rijden in een busje tot gesprekstechnieken. Alles komt voorbij!
 • een startsalaris tussen de €12 en €14 per uur . En als kers op de taart krijg jij salarisverhoging, iedere keer als je een training volgt.

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Samen met je collega's vertrek je 's ochtends vanuit Utrecht Zuilen in het TeamAlert-busje naar een locatie ergens in Nederland. Dit kan een tof festival zijn, feestje in de stad of middelbare school. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verkeersveiligheid. Aan het einde van de dag kijk je met trots terug. Jullie hebben ten slotte een steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Met muziek uit de speakers rijden jullie terug naar Utrecht.

Ik ben flexibel en geef zelf mijn beschikbaarheid door. Deze bijbaan naast mijn studie staat goed op mijn CV

TeamAlert is een jonge organisatie met veel ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil j ij graag met jongeren werken, verkeersveiligheid leuk maken en je ontwikkelen tot...

 • inspiratiegoeroe
 • topcommunicator
 • jongerenwhisperer
 • quizmaster

...solliciteer dan direct.
Stap jij bij ons in de bus? Solliciteer dan via het formulier hieronder. Heb je vragen?

Iedere dag is anders. De ene dag sta ik op een groot festival en de andere dag ben ik quizmaster op een middelbare school. Ik maak impact in het leven van jongeren.


Team Alert

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://teamalert.nl/over-ons/werken-bij/jongerenvoorlichter-festivals/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.