Jaarrekening Specialist Audit HLB Blömer accountants en adviseurs 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Jaarrekening Specialist Audit HLB Blömer accountants en adviseurs 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

HLB Blömer

Jaarrekening Specialist Audit

Hybride werken

Flexibele werktijden

Hecht team

Typisch deze functie:

 • Veel afwisseling door een diversiteit aan klanten
 • Flexibel in te richten met fulltime en parttime mogelijkheden
 • Doorgroeien en doorleren op basis van jouw ambities
 • Werken in een hecht en informeel team

Waar kun je op rekenen?

✔ Je maakt deel uit van het audit team. Het team bestaat uit zo'n 35 enthousiaste collega's en er is een mooie balans op het gebied van gender en leeftijd. Er hangt een informele sfeer op de afdeling, je zult je snel thuis voelen.

✔ Onze klanten zijn er van klein tot (middel)groot, verdeeld over veel interessante sectoren. Door deze grote diversiteit aan klanten kun je je ook als specialist breed oriënteren en ontwikkelen.

✔ Werkgeluk en een goede balans zit in onze cultuur. Niet voor niets zijn wij een gecertificeerde Great Place to Work. Je kunt hier jezelf zijn. Want als jij je goed voelt bij ons, zul je beter presteren. Dat heeft invloed op alles, een fijn contact met klanten en collega's is een automatisch gevolg.

✔ Wij vinden jouw studie belangrijk, maar ook de uitdaging in je werk. Wij stimuleren eigen initiatief en moedigen het aan als je je verder ontwikkelt

✔ Je werkzaamheden voer je met name uit op kantoor of vanuit huis. Niet alleen beschikken we over een fijn kantoor, waar het prettig werken is, we zijn ook nog eens goed bereikbaar en bevinden ons in Nieuwegein op een centrale ligging in de regio Utrecht.

✔ Het mag ook na werktijd gezellig zijn. Je zult verrast worden door al hetgeen er geregeld wordt, zowel op sportief als maatschappelijk vlak.

Waar rekenen wij op?

✔ Jij bent degene die als eerste aan de slag gaat met de jaarrekeningen van onze klanten en ondersteunt zo het team bij de uitvoering van initiële cijferanalyses Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van consolidaties, het opstellen van jaarrekeningen en uitvoerende (controle) werkzaamheden voor toelichtingen die verplicht zijn in de jaarrekening. Daarnaast geef je je collega's advies bij het opstellen van jaarrekeningen.

✔Je bent leergierig en zorgt dat je Caseware binnen no time onder de knie hebt en je ontwikkelt je verder op het gebied van externe verslaggeving.

✔ Kwaliteit met een persoonlijke touch. Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

✔ Waar nodig wordt in het team overlegd, om elkaars vragen te beantwoorden. Jij bent die teamplayer die makkelijk schakelt met collega's in verschillende teamverbanden.

✔ Je denkt niet in problemen maar in praktische oplossingen, je bent flexibel en je zit niet vast aan standaard-protocollen. Wij willen vooruit en dat laten we zien ook. Van ontwikkeling naar oplossing, voor de klant en voor onszelf. Je krijgt alle ruimte om dat in de praktijk te brengen.

✔ Je hebt MBO+ niveau en een financiële achtergrond of je hebt een financiële hbo-opleiding gevolgd en minimaal 2 jaar werkervaring. Wil je nog verder leren? Dat wordt bij HLB Blömer alleen maar toegejuicht. Wij hebben een mooie studieregeling om jou in je ambities te ondersteunen.

Dit kan je van ons verwachten

Een goed en passend salaris en meer dan marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • 30 vakantiedagen op fulltime basis
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Een premievrij pensioen
 • Alle faciliteiten om thuis ook een goede werkplek in te richten
 • Flexibele werktijden
 • Een laptop om overal prettig te kunnen werken
 • Aandacht voor vitaliteit en gezondheid
 • Mobiliteitsregeling met o.a. leaseauto, NS Businesskaart en fietsleaseregeling
 • Gunstige studieregeling

Bij elkaar opgeteld het verschil

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van fiscaliteiten, accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Werken bij HLB Blömer is anders. Ja, er wordt keihard gewerkt want het vak staat nooit stil. Dus wij ook niet. Maar we bewegen altijd samen. Door vriendelijk, vakgericht en met aandacht te werken. Voor ons bedrijf, voor onze klanten maar zeker ook voor elkaar! #hierteljemee

Het gevoel maakt het verschil. Je kunt het niet proberen te zijn, je bent het of niet. Ontwikkelingen volgen elkaar op de voet. Dat tempo moet bijgehouden worden. Soms door te automatiseren, maar vooral door klanten en elkaar te helpen. En dus te verbeteren. Het is nodig en hé: het is leuk! Want we doen het samen.

Gun jezelf deze leuke baan bij HLB Blömer!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Accountant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieNieuwegein, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhlbblomer.nl/vacatures/jaarrekening-specialist-audit-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.