IT Support Dag1 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. IT Support Dag1 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In Apeldoorn, vind je onze centrale ICT-afdeling, waar een team van 6 deskundige IT Support professionals dagelijks bezig is om ervoor te zorgen dat de IT-omgeving soepel draait, betrouwbaar is, en maximaal beveiligd is.


De centrale ICT-afdeling staat garant voor goed functionerende IT-voorzieningen zoals infrastructuur, werkplekken en ERP+. Hiermee streeft de organisatie ernaar om de interne en externe klanten meteen van deskundig advies te voorzien en bestellingen zo snel mogelijk af te handelen.


Jouw taken als IT Support omvatten onder andere het aannemen en oplossen van incidenten in de eerste lijn, het bijhouden van een volledige en foutloze IT-servicemanagement administratie, het ontwikkelen van de serviceaanbiedingen op de ICT-afdeling, en het waarborgen van de naleving van ons afgestemde ICT-beleid. Als IT Support Medewerker is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend en je bent altijd bereid om hen effectief te ondersteunen en doet dit met plezier.

Vacature eisen

  • Je hebt een solide achtergrond in zowel hardware als software binnen de IT; Je beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.
  • Het hebben van ervaring in, of ideeën over, het automatiseren van werkprocessen is een pré;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

 

FunctietitelIt Service Support Representative
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensmaxim.buursink@dag1.nl , 030-7009765 http://www.dag1.nl
Type contractTijdelijk
BrancheICT
LocatieApeldoorn, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=146149804&t=101&cid=DAGN-NL&vid=HK.7107

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.