IT Business analist Yacht 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. IT Business analist Yacht 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Haal jij energie uit het opstellen van hoogwaardige analyses en voorstellen, die ook strategisch en financieel goed in elkaar zitten? Zet jij graag jouw expertise als als business analist in bij verschillende organisaties? En ben jij op zoek naar een baan waarbij je wordt uitgedaagd en wordt gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Dan is het werken bij Yacht iets voor jou!

 

Als je als business analist bij Yacht komt werken, dan kom je terecht in een hechte groep van IT professionals. Je werkt aan opdrachten bij onze opdrachtgevers zoals Philips, ASML, diverse overheidsorganisaties, KLM, Heineken en nog veel meer. Door ons grote netwerk kun je bijna bij elke interessante organisatie aan de slag. De keuze is dus aan jou! Een opdracht duurt gemiddeld 6 maanden tot maximaal 2 jaar. Is de opdracht succesvol afgerond? Dan begeleiden wij jou naar (en tijdens) jouw volgende uitdaging bij een andere opdrachtgever van Yacht.

 

Bij Yacht hebben wij meerdere IT professionals in dienst waar je mee kunt sparren en jezelf kunt ontwikkelen. Zo kun jij bijvoorbeeld kosteloos deelnemen aan ons Expert Track opleidingsprogramma, waarbij je samen met collega's (business analisten en informatie analisten) relevante opleidingen behaalt, zoals Scrum master PSM-1, BCS Practitioner, Archimate 1 & 2, TOGAF 1 & 2.

 

QUOTE VAN EEN Track deelnemer:

"In de dagelijkse praktijk ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers. Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers, het management en andere stakeholders zijn de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging. Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT. Door je interesse in mensen, techniek en processen kun jij optimaal schakelen met zowel de business als IT."

Vacature eisen

Het definiëren van requirements, het analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen en een grondige kennis van het business domein IT is jouw basis. Je weet concrete veranderingen en verbeteringen van bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers te realiseren. Verder verwachten we dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt een hbo of wo diploma, bij voorkeur in een relevante richting;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van relevante certificeringen óf bereid om deze te behalen via Yacht
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring tussen de business en IT (als bijvoorbeeld functioneel beheerder óf natuurlijk business analist)
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

 

 

 


Arbeidsvoorwaarden
 • Een competitief startsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring, variërend van minimaal €4.250,- tot maximaal €4.925,- bruto per maand
 • Een aantrekkelijke bonusregeling of een dertiende maandsalaris
 • Een vaste onkostenvergoeding van €25,- netto per maand
 • Een budget van €750,- om jouw eigen thuiswerkplek in te richten
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitstekende mobiliteitsvergoeding
 • Talloze mogelijkheden voor kosteloze opleidingen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, inclusief ons Expert Track-programma, waarin je samen met 14 andere professionals expert wordt in je vakgebied
 • Inspirerende bijeenkomsten met het team om kennis en ervaring te delen
 • Flexibiliteit in werklocatie, inclusief de mogelijkheid om te werken op ons kantoor, vanuit huis of bij de klant
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld
 • Diverse andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling en korting bij onze klanten, zoals bv. 5% korting bij bol.com

 

FunctietitelBusiness Analist
Indicatie salaris (min – max]4925 – 4925
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensmichael.de.vries@yacht.nl , (020) 519 7777 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheICT
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/FiTvDzF20KaPoF2HwaWv

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.