Investment Manager Your.Online 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Investment Manager Your.Online 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Investment manager

Als investment manager krijg je de unieke kans om veel deals te voltooien in een private equity setting met uitstekende professionals die continu op zoek zijn naar 'incremental improvements':

 • Werk voor één van de grootste buy-and-build tech-organisaties aan het creëren van een groot Europees platform
 • Initieer nieuwe investeringen en word verantwoordelijk voor het gehele investeringsproces (incl. Investment Proposal, DDs, waarderingen, proces management, documentatie)
 • Werk in en met, een sterk team van top professionals met ervaring in zowel finance, banking, technologie, consultancy, advocatuur als private equity

Het huidige investment team bestaat uit 10 investment professionals. Daarnaast werkt het team samen met een breder team van investment professionals zowel binnen Your.Online als bij de family office.
Verantwoordelijkheden
Invullen van de buy & build strategie door het uitvoeren van een hoog volume aan deals:

 • Sturende rol op grotere deals (€10m tot €100m waarde), in samenwerking met het investment team (met zowel meer senior als meer junior personen) en zelfstandig managen, uitonderhandelen en sluiten van kleinere deals tussen €1m en €10m waarde
 • Bouwen, analyseren en reviewen van waarderingsmodellen; opstellen en reviewen van investment proposals; uitvoeren van DD onderzoek; opstellen, bespreken, reviewen en houden van presentaties en (concept)documentatie met interne en externe stakeholders
 • Bijdragen aan het opbouwen en onderhouden van relaties met voor de Your.Online dealflow belangrijke externe partijen zoals M&A boutiques, accountantskantoren, private equity fondsen, advocatenkantoren etc.
 • Uitbouwen van het Europese netwerk van experts, adviseurs en ondernemers met als doel een continue investeringsflow te behouden

Verzorgen van continue input voor de acquisitie- en groeistrategieën van de onderneming, bijvoorbeeld door het verkennen van markten en trends en supervisie hierop.

Vereisten

 • Afgeronde universitaire (Master's) opleiding op economisch, financieel, econometrisch, bedrijfskundig, technisch of anderszins kwantitatief/analytisch gebied
 • 5 tot 8 jaar relevante werkervaring in corporate finance (PE, VC, M&A, TS)
 • Sterke analytische en cijfermatige vaardigheden; (waarderings)modellen kunnen bouwen en analyseren, becommentariëren en anderen daarin coachen/opleiden; presentaties voorbereiden en leiden voor zowel interne als externe doeleinden
Zelfstartend en ondernemend; in staat om aan meerdere deals naast elkaar te werken, initiatief te nemen, eigen & team planning te managen; end-to-end ervaring met en regie over M&A processen (deal captain), incl. het schrijven van Investment Proposals en runnen van DD.
Over Your.Online
Your.Online is het toonaangevende Europese Buy & Build platform van Strikwerda Investments binnen Premium Online Services. Binnen dit platform zijn ruim 40 overnames gerealiseerd in Nederland, Spanje & Frankrijk. De investeringsfilosofie van Your.Online is gericht op ondernemerschap, waarbij per klantsegment een eigen managementteam verantwoordelijk is voor de performance van de onderneming binnen de gezamenlijk gestelde kaders. Deze teams worden ondersteund door shared services centers om optimaal gebruik te maken van schaalgrootte. Your.Online is een groeiend bedrijf (zowel autonoom als acquisitief), gevestigd in Amsterdam en realiseert c. € 175m omzet met 600 FTE. Acquisities vinden plaats in de bestaande geografische markten en nieuwe Europese landen. Daarnaast heeft Your.Online zich ten doel gesteld om de portfolio aan services uit te breiden middels M&A.
Over Strikwerda Investments (SI)
De historie van de family office Strikwerda Investments (SI) voert terug tot 1984 toen ICT-dienstverlener Detach opgericht werd door Rinse Strikwerda. Dit bedrijf is in 1998 succesvol genoteerd aan de AEX onder de naam TAS Automatisering. Vanaf 2000 zijn de investeringsactiviteiten gestructureerd via de vorming van Strikwerda Investments (SI), waarin uitsluitend met eigen kapitaal van de familie Strikwerda wordt geïnvesteerd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInvestment Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://your.online/jobs/brands-manager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.