Inval-vrijwilliger Bibliotheek Z-O-U-T 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Inval-vrijwilliger Bibliotheek Z-O-U-T 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Zoute Inval-vrijwilliger in Doorn gezocht

Voor onze vestiging in Doorn zoeken wij een gastvrije vrijwilliger die wil helpen bij de Zoute Inval-activiteiten. We zoeken iemand die één dagdeel per maand beschikbaar is (met uitzondering van juli en augustus).

Onder de naam de Zoute Inval organiseert de Bibliotheek Z-O-U-T eens per maand bijzondere activiteiten, lezingen en workshops. Deze activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

Het takenpakket bestaat o.a. uit:
• Het helpen inrichten van de ruimte
• Assisteren met koffie en thee
• Gasten ontvangen, te woord staan en aanwezig zijn voor vragen
• Meedenken over de invulling van nieuwe activiteiten
We zoeken iemand die gastvrij en behulpzaam is en zelfstandig kan werken. Ook is het fijn als je van drukte houdt en graag met mensen een praatje maakt.

Dit krijg je van ons:
• Een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je veel nieuwe mensen ontmoet en op een plezierige en zinvolle manier een bijdrage levert aan de maatschappij
• Begeleiding en ondersteuning door de vaste medewerkers van de bibliotheek
• Een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek Z-O-U-T

Wie zijn wij?
De Bibliotheek Z-O-U-T: dat zijn elf bibliotheekvestigingen in de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Rhenen en Wijk bij Duurstede. We lenen niet alleen boeken uit, maar zijn ook een ontmoetingsplek, wegwijzer en een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Veel van onze activiteiten kunnen plaatsvinden mede dankzij de grote inzet van enthousiaste vrijwilligers.

Ben jij minimaal 1 dagdeel per maand beschikbaar? Dan horen we graag van je! Mail naar o.v.v. 'Zoute Inval-vrijwilliger' en je krijgt snel van ons bericht

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBibliotheekmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieDoorn, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bibliotheekzout.nl/klantenservice/vacatures-en-stages/zoute-inval-vrijwilliger-in-doorn-gezocht.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.