Internist-endocrinoloog Groene Hart Ziekenhuis 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Internist-endocrinoloog Groene Hart Ziekenhuis 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Internist-endocrinoloog, MSB Gouda

Medisch specialisten

wo-niveau

0,8 fte

conform AMS

De vakgroep Interne Geneeskunde/MDL bestaat uit 17 internisten. Circa 30 AIOS en ANIOS zijn binnen het opleidingscluster actief. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor 3,5 jaar voor de opleiding Interne Geneeskunde en verzorgt daarnaast de vooropleiding interne geneeskunde voor MDL, cardiologie, reumatologie, longziekten en geriatrie.

Binnen de Interne Geneeskunde zijn alle specialisaties aanwezig; allergologie/immunologie, hemato-oncologie, nefrologie, endocrinologie, infectieziekten, acute geneeskunde, vasculaire geneeskunde en ouderengeneeskunde.

De endocrinologen dragen de verantwoordelijk voor de (poli)klinische zorg voor patiënten met endocriene aandoeningen, het begeleiden van artsen in opleiding en de supervisie van gespecialiseerde endocrinologie en diabetesverpleegkundigen. In het diabetescentrum biedt een multidisciplinair team zorg aan een grote populatie patiënten van binnen en buiten de regio. Een aanzienlijk deel van de patiënten wordt behandeld middels continue subcutane insuline-infusie. Het GHZ heeft een multidisciplinair samenwerkingsverband met het Alrijne ziekenhuis (Samen+). De zorg voor benigne en maligne schildkliernodi wordt binnen Samen+ geleverd, waarbij de (bij)schildklieroperaties op de locatie GHZ plaatsvinden. Voorts leveren we 1 dag in de week internistische zorg aan patiënten van de Nederlandse Obesitas Kliniek West. Ten slotte beschikt het GHZ over een osteoporosepolikliniek.

Dit gaat u doen

  • Poliklinische werkzaamheden endocrinologie, diabeteszorg en algemene interne geneeskunde.
  • 1 dag per week internistische werkzaamheden NOK West.
  • Actieve participatie in de algemene Interne Geneeskunde, zoals afdelingssupervisie, participatie dienstenrooster, participatie coördinerend medisch specialisten pool op de SEH.

Dit brengt u mee

  • Een internist-endocrinoloog met specifieke en aangetoonde belangstelling voor obesitaszorg.
  • U beschikt over uitstekende communicatieve en vakinhoudelijke vaardigheden, goede organisatorische en logistieke kwaliteiten. U toont grote betrokkenheid voor patiëntenzorg, bent een teamspeler, resultaatgericht en hebt affiniteit met opleiden.
  • Bij voorkeur bent u gepromoveerd en heeft u wetenschappelijke belangstelling.
  • Registratie als internist-endocrinoloog.
  • Verklaring omtrent het gedrag (VOG) wordt gevraagd.

Bij ons krijgt u

Dienstverband van 0,8 fte per 1 september 2024, een eerdere startdatum is bespreekbaar.
Arbeidsovereenkomst conform AMS (in dienst bij het MSB), in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende zorgvraag met zicht op verlenging en op termijn toetreding tot de maatschap MSB Gouda.
Een goede werksfeer en laagdrempelig contact met collega's.


Werken bij het MSB

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda levert samen met het Groene Hart Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg en klantgerichtheid centraal staan. Het Groene Hart Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden-Holland en heeft buitenpoliklinieken in de gemeenten Bodegraven, Schoonhoven en Zuidplas.
Bij het MSB Gouda zijn 18 vakgroepen aangesloten vanuit 20 specialismen, met in totaal ruim 140 medisch specialisten en circa 50 arts-assistenten. MSB Gouda levert kennis en kunde van hoog niveau en toont zich ondernemend. Met oog voor medisch specialistische innovaties wordt ingespeeld op de (veranderende) behoeften van patiënten, hun verwijzers en de maatschappij. De artsen van MSB Gouda tonen initiatief, nemen verantwoordelijkheid, hebben oog voor elkaars belangen en treden op als collectief. Het MSB creëert een aantrekkelijk en gezond werk- en opleidingsklimaat, waarbinnen medische professionals zich ontwikkelen en optimaal kunnen richten op het verlenen van passende zorg. Kenmerkend aan het MSB zijn de goede werksfeer en de laagdrempelige onderlinge contacten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij dr. M. Bizino, internist-endocrinoloog, dr. A.W. van den Beld, internist-endocrinoloog of dhr. , Medisch Specialistisch Bedrijf Gouda, allen te bereiken via of

Dr. M. Bizino, internist-endocrinoloog, dr. A.W. van den Beld, internist-endocrinoloog of dhr. , Medisch Specialistisch Bedrijf Gouda

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInternist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGouda, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijghz.nl/vacatures/internist-endocrinoloog-msb-gouda/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.