Interne Communicatie Specialist SPAR 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Interne Communicatie Specialist SPAR 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als interne communicatie specialist adviseer, coach en faciliteer je directie, managers en productmanagers en productowners in hun communicatieve rol en werk je samen met de andere collega's binnen de afdeling Communicatie.

Als interne communicatie specialist heb je een duidelijke en moderne visie op de rol van interne communicatie in een hybride organisatie in ontwikkeling en ben je verantwoordelijk voor zowel de interne communicatie over brede, strategische thema’s als de arbeidsmarktcommunicatie.  

Binnen het communicatie team adviseer, coach en faciliteer jij de directie, manager, productmanagers en productowners in hun communicatieve rol.  

De dynamische food retail wereld binnen SPAR verandert in snel tempo. Je hebt aantoonbare ervaring met leiderschaps- en verandercommunicatie en weet snel te schakelen tussen adviseren op strategisch, tactisch en/of operationeel niveau.  

Hybride werken is vanzelfsprekend voor jou en je draait je hand niet om voor het opzetten en implementeren van communicatietools en -systemen die het hybride werken ondersteunen om nog slimmer en efficiënter te werken. Samen met de interne communicatie medewerker ben jij de kracht achter het continu verbeteren van de communicatiestroom via onze eigen app. Je draagt actief en enthousiast bij aan de verdere ontwikkeling van communicatie binnen onze organisatie. 

Binnen arbeidsmarktcommunicatie weet je wel raad met hoe SPAR als werkgever het beste op de kaart moet staan. In samenwerking met het bureau hou je nauwlettend in de gaten waar de krapte voelbaar is en welke campagnes ingezet moet worden binnen het afgesproken budget. Hierover ben jij regelmatig in gesprek met de interne stakeholders. 

Je neemt graag de lead en stippelt de interne strategie uit, maakt een plan en voert deze samen met het team dat alle interne communicatie-uitingen maakt richting medewerkers en ondernemers, waarbij je steeds actief de verbinding zoekt met jouw doelgroep.  

Je bent onderdeel van de afdeling Communicatie, een klein hecht team en rapporteert rechtstreeks aan Monique Muller, manager Communicatie. 

SPAR is er voor iedereen, voor wie je ook bent. Je bent welkom. Wij staan voor een open en veilige cultuur, waarin divers talent tot bloei kan komen. We zetten dan ook in op vernieuwing en ruimte voor verschillen binnen onze organisatie met gelijke kansen voor iedereen. 

dit hebben wij jou te bieden 

 • een uitdagende baan in een klein en hecht team dat trots is op wat we doen bij een groeiende en bruisende organisatie 
 • een salaris tussen € 2.942,22 tot € 4.203,17 per periode, afhankelijk van jouw ervaring 
 • een laptop en een iPhone, zodat je zowel thuis, op kantoor als onderweg moeiteloos kunt werken 
 • onze Online SPAR academie biedt naast alle vaktechnische en meerjarige opleidingen ook het aanbod van Good Habitz op het gebied van persoonlijke ontwikkeling 
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, omdat er naast hard werken ook ontspannen moet worden! 
 • goede pensioenvoorwaarden, en een premievrije ongevallenverzekering  
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma, zodat je jouw energie en welzijn kunt bevorderen 
 • een uitgebreide kantine waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner, en waar je gratis fruit kan pakken om je energielevel op peil te houden 
 • een korting van 10% op je boodschappen die bij SPAR hoofdkantoor worden bezorgd. 

jij bent gek op communicatie, én 

 • je bezit een HBO-werk- en denkniveau 
 • je hebt een grote schat aan ervaring met interne communicatie  
 • jouw organisatiesensitiviteit en adviesvaardigheden stellen je in staat om op een natuurlijke wijze jouw omgeving in het werk te betrekken, hen te overtuigen en de beoogde resultaten te bereiken 
 • jij weet het verschil te maken met jouw doel- en mensgerichte aanpak 
 • jij bezit een helikopterview waarmee je de communicatie naar de doelgroep nooit uit het oog verliest 
 • je werkt graag samen met in teamverband 
 • je weet goed om te gaan met de dynamiek van franchisenemers 
 • je hebt een oplossingsgerichte mindset en bent stressbestendig 
 • je bent positief en weet als teamplayer het creatieve team continu te enthousiasmeren. 

Kom het maken bij SPAR! 

Net zoals jij graag een passende baan vindt, gaan ook wij voor de beste fit. Daarom begrijpen we het als je nog vragen hebt. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met Sander van Dijk, recruiter, door te mailen naar sander.van.dijk@despar.nl. Ben jij er nu al klaar voor om samen met ons het avontuur aan te gaan? Solliciteer dan via de solliciteer button.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Interne Communicatie
Indicatie salaris (min – max]2942 – 4203
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenssander.van.dijk@despar.nl , onbekend https://samenwerkenaanspar.nl/
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWaalwijk, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://samenwerkenaanspar.nl/sollicitatieformulier-sparholding/783/vacature-interne-communicatie-specialist-/?utm_source=NationaleVacaturebank&job-types=hoofdkantoor

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.