Intern Begeleider Scholengroep Holland 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Intern Begeleider Scholengroep Holland 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Scholengroep Holland

Intern begeleider Anne Frank

Onze school:

Anne Frankschool te Bleiswijk ( www.annefrankschool.nl ) is een basisschool, die volop in ontwikkeling is. We doen dit vanuit onze missie "Anne Frankschool; Waar ieder(s) talent een toekomst vindt".

Wat zoeken wij
Vanaf het nieuwe schooljaar zoeken wij een ervaren intern begeleider voor groep 1 t/m 8 die energie haalt uit het voeren van gesprekken met leerkrachten, leerlingen, ouders en externen en nauw samenwerkt met de directeur en specialisten binnen de school, waarbij met elkaar zorg wordt gedragen voor goede onderwijskwaliteit.

Wij zoeken iemand die:

 • Een afgeronde opleiding heeft gevolgd tot intern begeleider;
 • Ervaring heeft op het gebeid van interne begeleiding op een basisschool;
 • Een duidelijk beeld heeft van IB-taken en deze tot een goede uitvoering kan brengen;
 • Goed kan samenwerken met de directeur en de specialisten;
 • Goede communicatieve vaardigheden heeft, gericht op de relatie met collega's, ouders en externen Kennis heeft van Parnassys, en leerlingvolgsystemen (bij voorkeur IEP), Samenwerkingsverbanden, etc.
 • Een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs- en ondersteuningsbeleid en de coördinatie van dit beleid in de school;
 • De inrichting en het functioneren van de structuur van ondersteuning voor leerlingen met extra onderwijsbehoeften verder kan toepassen;
 • Helicopterview heeft; Denkt in kansen en oplossingen.

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij bieden:
Een leuke baan, een gemotiveerd team, enthousiaste kinderen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega's. Samenwerken is de basis van onze professionaliteit. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt meteen een aanstelling voor onbepaalde tijd, omdat wij vertrouwen op een toekomst samen. Het betreft een parttime vacature 0,4 FTE (16 uur). Het salaris is conform CAO PO. SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).

Informatie?
Voor meer informatie kun je altijd bellen met telefoonnummer of . Of je kan mailen naar .


 • Opleidingsniveau

  PABO
 • Aantal uren

  16
 • Vakgebied

  Intern begeleider
 • Salarisindicatie

  CAO PO
 • Contractvorm

  onbepaalde tijd
 • Verloopdatum

  -

Anne Frankschool

Lijsterlaan 8
2665 TK
Bleiswijk


Scholengroep Holland, stichting openbaar primair onderwijs

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntern Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBleiswijk, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijscholengroepholland.nl/vacature/intern-begeleider-anne-frank

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.