intercedent Tempo-Team 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. intercedent Tempo-Team 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Beschrijving

Beschrijving

Ben je een echte ondernemer, zie je kansen en ben je een mensen-mens? Dan is het tijd om te solliciteren op deze baan! Als intercedent bij Tempo-Team in Bergen op Zoom kun je namelijk van alles: bouwen, groeien en leren! Én vooral: heel veel met mensen bezig zijn. 

Wat bieden we jou

Bij Tempo-Team staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met jouw manager Odette ben je hier actief over in gesprek, waardoor je hierin mooie stappen kunt zetten. Naast dat we jou actief ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, kun je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten waarbij je totale jaarinkomen kan oplopen tot ongeveer 16x je maandsalaris: 

 • Het bruto maandinkomen ligt tussen de €2.550,- en €3.000,- euro (afhankelijk van je werkervaring) Een benefit budget van 12,347%, oftewel €314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden;

 • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier. En dan hebben we het nog niet eens over jouw team gehad;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot;

 • Een jaarlijkse bonus van ongeveer een maandsalaris, afhankelijk van de resultaten is dit meer/minder én een interessante aandelenregeling;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar;

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

Jouw baan als intercedent

In Bergen op Zoom zijn nog genoeg kansen te verzilveren. Jouw commerciële drive komt hier als intercedent uitstekend van pas. Samen met jouw directe collega Dennis zijn jullie hét gezicht voor bedrijven in Bergen op Zoom. Samen gaan jullie de markt bestormen en op zoek naar bedrijven die jullie blij kunnen maken met onze dienstverlening. Je krijgt veel vrijheid en volop ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.

Zonder vacature geen match. Je bezoekt daarom vaak (nieuwe) klanten en denkt zoveel mogelijk mee met de klant over personele vraagstukken. Je komt over de vloer bij veel verschillende bedrijven en krijgt overal een uniek kijkje in de keuken. In deze keuken proef jij de sfeer zodat je de juiste match kan maken. Klant blij + kandidaat blij = jij blij!

De vacatures waarmee jij en jouw collega aan de slag gaan, zijn heel divers. Jullie kunnen zowel in logistieke als in administratieve vacatures bemiddelen. Daarnaast ben je ook werkgever voor jouw flexwerkers. Een cruciale rol. Door een persoonlijke band op te bouwen, weet je de flexwerker het beste te begeleiden in zijn loopbaan. Kortom: een hele brede, uitdagende en leerzame rol waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!

Yes, ik meld me aan! Wat heb je nodig?
 • HBO werk- en denkniveau;

 • Ondernemerschap, daadkracht en enthousiasme;

 • Je houdt van dynamiek en houdt je hoofd koel, ook als er veel op je af komt;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en het liefst ook eigen vervoer, zodat je lekker op pad kunt naar onze klanten!

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en heb je zin in een uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog via onze website. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan even contact op met mij, Julia Barte, Talent Acquisition Specialist, 06 57935653 of julia.barte@randstadgroep.nl

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2550 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensjulia.barte@randstadgroep.nl , 31657935653 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XiVj5lX20Lt31X2AMu5m

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.