Intercedent Tempo-Team 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Intercedent Tempo-Team 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Beschrijving

Ben jij een gedreven pionier die niet alleen kansen spot, maar ze ook met beide handen grijpt? Als Sales Intercedent met een passie voor zowel mensen als resultaten, nem jij de motor achter het binnenhalen van nieuwe klanten en het smeden van duurzame connecties die uitmonden in langdurige partnerschappen.

Wat ga jij doen

Stel je voor: jij, als Sales Intercedent in het bruisende Hoogeveen. Hier ben jij de held die de zakelijke wereld naadloos verbindt met de menselijke touch. Je ruikt kansen van mijlenver en gaat er met ongekende energie op af. Je overtuigt niet alleen bedrijven, maar je bent ook een meester in het perfect matchen van onze kandidaten met hun behoeften. Matchmaking zit als het ware in je bloed, maar jouw rol gaat nog verder! Je begrijpt dat tevreden klanten de sleutel tot succes zijn. Dus, je besteedt niet alleen tijd aan het binnenhalen van nieuwe ondernemingen, maar ook aan het koesteren van bestaande relaties. Voor jou betekent succes een mix van tevreden bedrijven en gelukkige mensen. En dit geeft jouw werk echte betekenis.

Wat krijg je

 • Een aantrekkelijk salaris tussen €2500 en €2800 per maand obv 40 urige werkweek.

 • Een passende vergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijke ritten, of zelfs volledige vergoeding van je OV-kosten.

 • Talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk

 • Een interessante bonusregeling en de mogelijkheid om aandelen te verwerven

 • 25 vakantiedagen en als je wilt, koop je er 5 extra bij. Rust is ontzettend belangrijk!

Jij bent

Een ware professional in hart en nieren! Prioriteiten stellen is voor jou een fluitje van een cent, zelfs onder druk. Je bent vastberaden om concrete resultaten te boeken! Tegenslagen brengen jou niet van de wijs; integendeel, je blijft onvermoeibaar zoeken naar alternatieve benaderingen. Met je aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze teamspirit breng je een flinke dosis dynamiek in ons team. Ons motto? Werkplezier! Dat staat altijd bovenaan onze lijst.

Verder:

 • Beschik je over een minimaal MBO 4 diploma

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau

 • Breid je graag je commerciele ervaring uit

 • Ben je in het bezit van een auto en rijbewijs

Hier ga jij aan de slag

Bij Tempo Team draait het niet enkel om werk, maar om groei en zelfontplooiing. In Hoogeveen bieden we jou de kans om je potentieel als Sales Intercedent volledig te benutten in een omgeving waar samenwerking, betrokkenheid en innovatie centraal staan. Met doorlopende training en ondersteuning, en de krachtige backing van de Randstad Groep, leggen we het fundament waarop je kunt bouwen aan een toekomst die bij je past. Sluit je aan bij ons en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet zomaar een baan is, maar een reis naar persoonlijke en professionele groei.

Solliciteer nu!

Ben je klaar voor actie? Heb je behoefte aan ondersteuning en groei in je carrière? Tempo-Team staat paraat om jou als Sales Intercedent te voorzien van continue training en begeleiding om je groei te stimuleren. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog de stap en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet alleen een baan is, maar een spannend avontuur naar persoonlijke en professionele bloei. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marcelle Stiens via 06- 21 18 67 12 of via e-mail: marcelle.stiens@randstadgroep.nl

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmarcelle.stiens@randstadgroep.nl , 31621186712 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieHoogeveen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/AieW0wA20KgjGA1GDGf7

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.