Intercedent Get Work B.V. 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Intercedent Get Work B.V. 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb jij al enige ervaring in een commerciële omgeving of zelfs als intercedent? Krijg je energie van het maken van de juiste match tussen werknemer en werkgever? Dan is ons gezellige kantoor op zoek naar jou!

Jouw baan als Intercedent in Dronten

Wij zijn op zoek naar een collega met een groot inlevingsvermogen. Je maakt gemakkelijk contact met andere mensen; of dat nou een kandidaat is die binnenloopt, of de directeur is van een groot bedrijf die personeel zoekt. Je kan goed verbanden leggen; welke eigenschappen horen bij welk vakgebied en wie past waar? Creatief ben je ook, je zoekt immers naar mogelijkheden om jouw kandidaat bij de juiste werkgever aan het werk te krijgen. Of je zoekt met spoed net dat ene profiel voor een bedrijf dat met de handen in het haar zit. Aan jou de opdracht om het voor elkaar te krijgen! Commercieel sta je sterk in je schoenen en je streeft naar winst voor je kandidaat, voor je opdrachtgever en voor Get Work.

Door al deze eigenschappen te combineren bouw je je netwerk uit en word je voor werkzoekenden en werkgevers een vertrouwde steunpilaar. En dat geeft jou energie!

Voor wat, hoort wat

Dicht bij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work. Zodra jij start in de baan van Intercedent in Dronten kun jij rekenen op:

 • Een goed salaris;
 • Een mooie bonusregeling;
 • Alle ruimte om te groeien en te ontwikkelen;
 • Extra ATV dagen;
 • Uitjes, teamwork en lekkere lunches;
 • Gezellige collega’s en de leukste klanten;
 • Een prachtig kantoor in het hart van Dronten.

Jouw werkplek als Intercedent in Dronten

Wij hebben een klein team van vier collega’s met een gezellig kantoor in het centrum van Dronten. Wij opereren voornamelijk in de regio Flevoland. We bemiddelen op allerlei niveaus en in allerlei branches. Dat maakt het gevarieerd en heel erg breed. We weten van allerlei branches en functies wat belangrijk is voor een bedrijf of kandidaat. In deze functie krijg je veel vrijheid, maar daar staat tegenover dat je veel wilt leren en begrijpt dat je ondernemend moet zijn om resultaat te behalen. Wij houden ons voornamelijk bezig met vaste banen. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar de juiste match voor onze opdrachtgevers en kandidaten. 

Get Work is groot geworden door een lokale en persoonlijke aanpak. We kennen onze klanten en kandidaten, steken graag onze handen uit de mouwen en houden van actie. Daarom investeren we graag in de juiste mensen! Dat werkt. Zo halen we in iedereen het beste naar boven.

Dit breng je mee

Herken jij je in onderstaande punten als Intercedent? Dan plannen wij graag een afspraak met je in om eens verder te praten!

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Gezond commercieel inzicht en ondernemend;
 • Ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie in de arbeidsbemiddeling is natuurlijk mooi meegenomen;
 • Een SEU-diploma zou ook fijn zijn. Heb je deze niet, dan ben je bereid deze te behalen;
 • Je wilt graag een goede werkgever zijn;
 • Gevoel voor de balans tussen opdrachtgever, kandidaat en Get Work; 
 • Je neemt graag het initiatief;
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensdronten@getwork.nl , 31884389630 https://www.getwork.nl/vacature/51337/intercedent/
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieDronten, Flevoland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.