Intercedent, Den Bosch Adecco 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Intercedent, Den Bosch Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben je op zoek naar een functie als Intercedent én wil je je dedicated voor één of enkele klanten inzetten? Goed nieuws, ons top team Large Brabant heeft een plekje vrij! Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die zich wil storten op deze gave uitdaging. Iets voor jou? Solliciteer dan naar de functie van Intercedent Large Brabant!


Deze baan is een functie voor minimaal 32 uur per week waarbij je afwisselend op de Adecco vestiging in Den Bosch en op locatie bij een opdrachtgever inhouse werkt . Als je graag een dag thuis werkt, kan dat ook. Wat deze functie zo gaaf maakt is dat je onderdeel uitmaakt van zowel Adecco als je klant. Doordat je van beide partijen weet wat er speelt, kun je jezelf optimaal ontwikkelen. Zo kun je nóg beter worden in je werk.


 • Je bent verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe medewerkers. Je verzorgt rondleidingen en trainingen voor nieuwe medewerkers. Met jouw enthousiasme weet jij nieuwe medewerkers aan je te binden.
 • Jij bent de contactpersoon voor je flex medewerkers. Gedurende de tijd dat ze werkzaam zijn, blijf jij het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Je kent al je medewerkers en hebt regelmatig overleg met hen m.b.t. hun werkzaamheden, opleidingsbehoefte en overige werkgever zaken.
 • Dagelijks sta je direct in contact met jouw klant. Je bent veel met hen in gesprek om de behoeften te peilen én ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening. Jouw doel is natuurlijk om hun verwachtingen te overtreffen. Hier zet jij je dagelijks met passie en plezier voor in!
 • Verder ben je verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces. Hieronder vallen onder andere het contractbeheer en de verloning van je medewerkers.Waar ga je werken?

De Adecco Group is 's werelds grootste partner op het gebied van HR-oplossingen. Elke dag bieden we meer dan 700.000 mensen een vaste en flexibele baan. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen veranderen we de wereld van werk, baan voor baan. Onze collega's bedienen meer dan 100.000 organisaties met het talent, de HR-diensten en de geavanceerde technologie die zij nodig hebben om succesvol te zijn in een steeds veranderende wereldeconomie. Als Fortune Global 500-bedrijf geven wij het goede voorbeeld door gedeelde waarde te creëren die tegemoetkomt aan sociale behoeften en tegelijkertijd zakelijke innovatie stimuleert. Onze cultuur van inclusiviteit, eerlijkheid en teamwerk geeft mensen en organisaties meer zeggenschap, stimuleert economieën en bouwt aan betere samenlevingen. Deze waarden vinden weerklank bij onze medewerkers, die ons hebben verkozen tot nummer 7 op de lijst van Great Place to Work® - World's Best Workplaces 2020. Wij maken de toekomst werkbaar voor iedereen.


Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse & Engelse taal en hebt ervaring met (telefonisch) klantcontact;
 • Je bent klant- en prestatiegericht;
 • Je bent nieuwsgierig in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. 

Wat bieden wij?

 • Een baan bij één van de grootste HR dienstverleners ter wereld;
 • Een salaris tussen de € 2.400 en € 2.800 bruto per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van je meegebrachte ervaring;
 • Een vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, 13 ADV – dagen, laptop en telefoon van de zaak en een reiskosten vergoeding van € 0,21 per km;
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;
 • De kans om bij te dragen aan onze maatschappij d.m.v. deelname aan sponsor events;
 • Waardering en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Enthousiast geworden? Reageer via onze website door je gegevens achter te laten via de sollicitatiebutton.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensbrabant.large@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
Locaties-Hertogenbosch, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/JiUMWcJ20KXoUJ3Z2244

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.