intercedent AMC Randstad Groep 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. intercedent AMC Randstad Groep 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Toe aan een vervolgstap in je carrière en ben je op zoek naar wat meer senioriteit in je rol? Wil je daarnaast werken met een doelgroep die belangrijker is dan ooit? Werken met de doelgroep die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van artsen, verpleegkundigen en alle andere medewerkers? Dan is dit de rol voor jou!

wat ga je doen?

Als intercedent neem je een leidende rol op je binnen ons team, waar je samen met je collega’s Melanie en Kim verantwoordelijk bent voor al het ondersteunend personeel dat via Randstad werkzaam is. Dit omvat bijvoorbeeld voedingsassistenten die essentiële diensten verlenen aan patiënten. Daarnaast is er nog ruimte voor procesverbetering, dit doe je samen met je collega Maik (procesmanager)!

verder houd je je bezig met:

 • onderhouden van contact met jouw stakeholders omtrent medewerkers, organisatieontwikkelingen en openstaande vacatures

 • voeren van kwartaalevaluaties en verkrijgen van een goed beeld van de verschillende afdelingen

 • sturing geven aan planning- & poolmanagement en het voeren van tactische gesprekken met AMC-relaties

Daarnaast is er nog veel ruimte voor eigen inbreng! Dus mocht jij kansen zien om de relatie naar een hoger niveau te tillen, dan zijn jouw ideeën meer dan welkom.

wat vragen we van jou?

Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré!! Een duidelijke affiniteit met de zorg, een nieuwsgierig karakter, altijd vooruit denken en een doeners mentaliteit is wat je in huis hebt! Je vindt relatiebeheer leuk, bent in staat om uit te zoomen en staat stevig genoeg in je schoenen om pittige gesprekken te voeren met je contactpersonen bij het AMC. 

En verder:

 • sterke affiniteit met de zorg, een proactieve en nieuwsgierige instelling

 • uitstekend vermogen tot relatiebeheer en het voeren van pittige, strategische gesprekken

 • autonoom, besluitvaardig en in staat tot effectief leiderschap in een dynamische omgeving

 • vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat krijg je hier, dus daar moet je mee om kunnen gaan. Doe onderzoek, zet je doelen, zie kansen, maak beslissingen en run de toko!

 • commerciële mindset en vaardigheid in het opbouwen van duurzame klantrelaties

 • je manager Erik Rengelink  verwacht dat je een echte sparringpartner bent. Dit ben je zowel voor het AMC als je collega’s.  

 • je bent een netwerker die organisatorisch sterk is, barst van de initiatieven en kansen weet te benutten.

wat bieden we jou?

 • je start hier als fulltimer tussen de €2.500 en €3.000 bruto. We houden hierbij rekening met jouw opleiding en ervaring; 

 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

 • goede mobiliteitsregeling en laptop

 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van € 225,-)

 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

 • een interessante bonusregeling 

nieuwsgierig geworden om bij ons te komen werken?

Dan leer ik je graag kennen. Als je overtuigd bent, nodig ik je van harte uit om direct te solliciteren. Tijdens onze telefonische kennismaking, vertel ik je graag meer. Eerst even sparren? Neem dan contact met me op. Ik ben te bereiken via 06 –  82 62 13 82 of stuur een e-mail naar sazia.otto@randstadgroep.nl  

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenssazia.otto@randstadgroep.nl , 31682621382 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XiUOmEX20LldfX2PahiT

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.