Intercedent Alphen a/d Rijn Luba Uitzendbureau Amsterdam 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Intercedent Alphen a/d Rijn Luba Uitzendbureau Amsterdam 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij ondernemend en klantgericht? Krijg je energie van een dynamische werkomgeving? Dan is dit dé baan voor jou!

Over het werk

Zijn Marjolein, Anne en Marnell binnenkort jouw nieuwe collega’s op de Luba vestiging in Alphen aan den Rijn?

Samen met je team zorgen jullie voor de beste match tussen flexwerker en werkgever. Jullie gaan regelmatig op pad om klanten en flexwerkers te bezoeken of lopen spontaan binnen bij bedrijven. Ook starten jullie samen de dag op. Je bespreekt de taken, hoort van elkaar wat er speelt bij klanten en flexwerkers en welke afspraken er op de agenda staan. Wanneer de werkdag er weer op zit, drinken jullie nog even wat en praten over wat je na werk gaat doen, sporten of toch die spannende serie kijken?

Wat maakt het werk als intercedent zo leuk?

Er is veel afwisseling in je taken. Je gaat vacatures schrijven, op bezoek bij (nieuwe) klanten en je houdt intakes met kandidaten om diegene beter te leren kennen. Is er een match tussen een openstaande vacature en de wensen van de kandidaat? Dan stel je diegene voor bij het bedrijf en ga je mogelijk ook mee op sollicitatiegesprek. Zijn beide partijen enthousiast? Top! Het bedrijf is tevreden met de nieuwe medewerker en jij maakt de flexwerker blij met een nieuwe baan. Je blijft in contact met de kandidaat en klant door het houden van evaluaties op de eerste dag, tijdens en na de uitzending. En net als Aisha ga je op stap om persoonlijk vacatures op te halen. Benieuwd hoe je dat doet? Aisha en Lotte vertellen je meer https://www.youtube.com/watch?v=LURnO6kMbv8

Groeigarantie door LubaSHIP

Werken bij het grootste uitzendbureau voor het MKB, betekent kiezen voor groei. Je neemt als starter namelijk meteen deel aan het LubaSHIP. Dit unieke traject van 30 maanden garandeert jou volop ontwikkeling dankzij in- en externe trainingen, intervisies en uitstekende begeleiding. Jouw inzet wordt bovendien snel beloond met een vast contract?en meerdere salarisstappen

Wat wij bieden

 • De leukste collega’s!
 • Deelname aan het LubaSHIP, dus volop doorgroeimogelijkheden en een vast contract na 9 maanden
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 21 ct per km of een abonnement wanneer je met het ov reist
 • Je kan je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Benefit Budget. Je kan meer vakantiedagen kopen, een deel uit laten betalen of producten kopen met bruto/netto voordeel
 • Gunstige pensioenregeling, met mogelijkheid tot bijsparen
 • Een fulltime baan met veel afwisseling in je taken

Wat wij vragen

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag in Alphen aan den Rijn? Dan herken jij jezelf in onderstaande beschrijving:

 • Je bent communicatief sterk, proactief en stressbestendig
 • Je kan prima uit de voeten in een dynamische werkomgeving en kan snel schakelen tussen taken

Verder ben jij in het bezit van:

 • Een hbo-diploma
 • Werkervaring (of stage) in de dienstverlenende sector (bijvoorbeeld horeca, sales, klantenservice)
 • Rijbewijs B

Over ons

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Er zijn meer dan 6.800 mensen aan het werk via Luba, we hebben ruim 1.100 functies in allerlei vakgebieden bij maar liefst 1.580 werkgevers. Iedere dag zetten we met alle 50 Luba vestigingen door heel Nederland ons in om lokaal talent te koppelen aan het juiste werk. Persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Bij Luba is er veel mogelijk. Bekijk jouw mogelijkheden .

Luba vestiging in Alphen aan de Rijn

In Alphen werkt een fijn team dat al langer met elkaar werkt. Marjolein werkt nu 7 jaar bij Luba, Anne 5 jaar en Marnell heeft het team in september versterkt. We hebben een mooie mix van klanten, die ons goed weten te vinden, en diverse vacatures.

Samenwerken is key in Alphen! We werken niet allen goed samen met de vestigingen in onze omgeving maar ook met onze flexwerkers en klanten. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrecruitment@luba.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAlphen aan den Rijn, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijluba.nl/vacature/staf-hr-management/intercedent-in-alphen-aan-den-rijn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.