Intaker NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Intaker NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Delen:

Voedselbank GoedOntmoet zoekt intaker

Onze Voedselbank levert iedere week aan ongeveer 500 huishoudens voedsel. Voordat iemand klant kan worden vindt er een intake plaats. Wat ga je doen? Tijdens de intake ga je kijken of iemand recht heeft op voedsel aan de hand van inkomenscriteria. Om de 3 maanden wordt de intake opnieuw uitgevoerd om te bepalen of de klant nog steeds aan de inkomenscriteria voldoet. Naast het beoordelen ga je, samen met de klant, onderzoeken of er andere hulpverlenende instanties zijn die naast de voedselbank ook ondersteuning kunnen bieden. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband op onze locatie in Roosendaal. Je bent beschikbaar voor 1 dagdeel in de week op dinsdag óf woensdag, tijdens of voorafgaande aan de uitgifte. En wie ben jij? • Je hebt HBO werk- en denkniveau • Je hebt gevoel voor sociale verhoudingen • Je hebt een positieve en service verlenende instelling • Je neemt zelfstandig beslissingen, maar je kunt altijd terugvallen op het team aan intakers • Je bent in staat om zowel positieve als negatieve besluiten toe te toelichten. Dit mag je van ons verwachten. De Voedselbank is voor 100% een vrijwilligersorganisatie, er zijn geen betaalde banen. Waardering zal worden ondervonden door dat schouderklopje van de mensen die voedselhulp aanvragen en verder op weg geholpen worden en van al de collegae vrijwilligers met wie samengewerkt wordt. Solliciteren naar deze baan? Klik dan op de knop "Solliciteer op de functie" en laat je contactgegevens achter. Wij nemen daarna contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek. Een eerste gesprek en eventueel tweede gesprek zijn om elkaar te leren kennen.

Roosendaal

Hulp bij armoede

Beschrijving

Onze Voedselbank levert iedere week aan ongeveer 500 huishoudens voedsel. Voordat iemand klant kan worden vindt er een intake plaats.
Wat ga je doen?
Tijdens de intake ga je kijken of iemand recht heeft op voedsel aan de hand van inkomenscriteria. Om de 3 maanden wordt de intake opnieuw uitgevoerd om te bepalen of de klant nog steeds aan de inkomenscriteria voldoet.
Naast het beoordelen ga je, samen met de klant, onderzoeken of er andere hulpverlenende instanties zijn die naast de voedselbank ook ondersteuning kunnen bieden.
Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband op onze locatie in Roosendaal.
Je bent beschikbaar voor 1 dagdeel in de week op dinsdag óf woensdag, tijdens of voorafgaande aan de uitgifte.
En wie ben jij?
• Je hebt HBO werk- en denkniveau
• Je hebt gevoel voor sociale verhoudingen
• Je hebt een positieve en service verlenende instelling
• Je neemt zelfstandig beslissingen, maar je kunt altijd terugvallen op het team aan intakers
• Je bent in staat om zowel positieve als negatieve besluiten toe te toelichten.
Dit mag je van ons verwachten.
De Voedselbank is voor 100% een vrijwilligersorganisatie, er zijn geen betaalde banen.
Waardering zal worden ondervonden door dat schouderklopje van de mensen die voedselhulp aanvragen en verder op weg geholpen worden en van al de collegae vrijwilligers met wie samengewerkt wordt.
Solliciteren naar deze baan?
Wij nemen daarna contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek.
Een eerste gesprek en eventueel tweede gesprek zijn om elkaar te leren kennen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntaker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)2 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieRoosendaal, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/364118

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.