Instructeur Elektrotechniek Fricolore 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Instructeur Elektrotechniek Fricolore 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dokkum

Friesland

0.7 fte.

0.8 - 1.0 fte

Regulier en tijdelijk

Docent Elektrotechniek

Instructeur Elektrotechniek

Omschrijving

Instructeur Elektrotechniek

- Een vakman of -vrouw die expertise heeft op het gebied van elektrotechniek;
- Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij de kosten en de studietijd (grotendeels) bekostigd worden door de werkgever;
- Een warm team van vakmensen uit de praktijk én met een groot onderwijshart voor vmbo-leerlingen;
- Mogelijkheden om - op termijn - door te leren voor een docentfunctie;
- Inschaling in schaal 8 (CAO-VO) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Voor een werktijdfactor tussen de 0,7 en 1,0 fte, vier tot vijf werkdagen per week;

Klopt jouw hart sneller van techniek en wil je jouw kennis delen? Dan is dit je kans!

Fierder Onderwijs is voor het Dockinga College in Dokkum op zoek naar een Instructeur Elektrotechniek.

Als instructeur ga je jouw opgedane vakkennis overdragen aan jongeren die het vak graag willen leren. Door jouw ervaring weet je alle ins en outs van jouw vakgebied en leer je de leerlingen de fijne kneepjes van de praktijkvakken. Je haalt energie uit het begeleiden en coachen van de leerlingen en helpt ze bij hun ontwikkeling. Bij voorkeur heb je al enige ervaring op het gebied van coachen en begeleiden (in het werkveld of daarbuiten).

Je draagt als instructeur bij aan de ontwikkeling en vorming van een nieuwe generatie vakmensen en zorgt dat zij met de juiste bagage het werkveld kunnen betreden. Je laat de leerlingen zien wat er in de praktijk van ze wordt gevraagd en geeft ze de ruimte om in de praktijk te experimenteren met de geleerde theorie.


Sterk Techniekonderwijs
Het overdragen van kennis door mensen uit de praktijk sluit naadloos aan bij het landelijke project Sterk Techniekonderwijs. Ook de scholen en bedrijven uit de regio Noordoost-Friesland doen mee aan dit project. Het techniekonderwijs krijgt de komende jaren een flinke impuls. De ambitie van Sterk Techniekonderwijs is om de jongeren (weer) enthousiast te maken voor een technische opleiding en een verbinding te maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Het Dockinga College is één van de deelnemers aan dit project.

Wil jij ons hierbij helpen? Reageer vandaag nog! Uiterlijk in de periode van 22 tot en met 31 mei a.s. plannen we - in principe - alle gesprekken met de kandidaten voor deze functie.

Identiteit
Van de medewerker mag verwacht worden dat ze de christelijke identiteit onderschrijven. Graag zien we in jouw sollicitatiebrief terug hoe je denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs
Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd. Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen. Binnen de 11 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Bedrijfsprofiel

Het Dockinga College heeft een breed aanbod van theorie- en praktijklessen binnen één scholengemeenschap. Wij willen vanuit een christelijke levensovertuiging goed voortgezet onderwijs aanbieden, vertaald naar de kernboodschap 'Wij geloven in talenten'. Dit doen wij vanuit de kernwaarden betrokkenheid, vertrouwen en respect.
De school bestaat uit drie kleinschalige locaties, waar leraren en leerlingen elkaar goed kennen, en waar men oog heeft voor elkaar.
- vmbo-VAKschool
- vmbo-gt
- havo/vwo
Het Dockinga College wil een aantrekkelijke werkgever in de regio zijn. Op een informele wijze creëren we een prettige werkomgeving waar leerkrachten en leerlingen elkaar elke dag inspireren. Dit geeft ruimte voor zelfontplooiing. Leren voor het leven geldt voor zowel onze leerlingen als onze medewerkers. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om zichzelf te professionaliseren, door het volgen van trainingen en/of een opleiding.
Locaties
vmbo-VAKschool
Birdaarderstraatweg 125a | Dokkum
vmbo-gt
Woudweg 140a | Dokkum
havo/vwo
klas 1 t/m 3 - Woudweg 146 | Dokkum
klas 4 t/m 6 - Parklaan 5 | Dokkum
bestuursbureau
Woudweg 140 | Dokkum

Dagelijks bestuurder: dhr. G. van Lonkhuyzen

Kijk voor meer informatie op onze website: www.dockinga.nl

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Techniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieDokkum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fricolore.nl/vacatures/vacature-instructeur-elektrotechniek-dokkum-392078-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.