Inpak operator Pro Industry 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Inpak operator Pro Industry 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor onze klant gevestigd in Kruiningen en Rilland zijn wij op zoek naar ervaren inpak operators die graag werken in de nieuwste omgeving met de meest nieuwe machines. Je komt te werken bij een bedrijf dat zich onlangs verder heeft ontwikkeld en een nieuwe vestiging heeft geopend in Rilland, voor deze locatie zijn ze op zoek naar operators die graag een stapje extra willen zetten. Je komt te werken in een drie ploegensysteem waar je een mooi salaris kunt verdienen tot wel € 2.800,- bruto als starter. Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan snel verder.

Als inpak operator ervaar je dagelijks variatie, met de kern van je werkzaamheden die steeds veranderen en aanpassen aan verschillende taken.

 • Het proces waarbij de taken en verantwoordelijkheden van de ene werkploeg worden doorgegeven aan de volgende, om een vloeiende overgang in de werkzaamheden te krijgen.
 • Het nemen van maatregelen en het uitvoeren van taken om ervoor te zorgen dat diverse inpaklijnen zonder onderbrekingen blijven draaien.
 • het identificeren en corrigeren van storingen op het moment dat ze zich voordoen, binnen de mogelijkheden van de operator.
 • Uitvoeren van verschillende kwaliteitscontroles op de verpakkingen.

Vacature eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

 • Ervaring in een productieomgeving of met inpakmachines.
 • In staat zijn om zelfstandig taken uit te voeren zonder constante begeleiding, waarbij hij/zij initiatief neemt en verantwoordelijkheid draagt voor individuele werkzaamheden.
 • Je beschikt over goede technische kennis.
 • Je houdt ervan om te werken in een roterend schema van drie ploegen, waarbij je flexibel bent in het omgaan met verschillende werktijden.


Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard krijg je hier ook wat voor terug, namelijk:
 • Een mooi bruto maandsalaris tot wel € 2.800,- inclusief toeslagen.
 • De mogelijkheid om te werken met de allernieuwste machines, wat wijst op een werkomgeving die voorzien is van de nieuwste technologische snufjes.
 • De gelegenheid om na een bepaalde periode van tewerkstelling via Pro Industry, in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen en vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de inpak operator waar wij naar op zoek zijn? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

 

FunctietitelOperator Inpak
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensgoes@pro-industry.nl , 113204000 http://www.pro-industry.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGoes, Zeeland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ziU4Q1z20KBDJz4v5Lq7

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.