Informatiemanager Gelderse Omgevingsdiensten 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Informatiemanager Gelderse Omgevingsdiensten 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Werken Bij Gelderse Omgevingsdiensten

Werken Bij Gelderse Omgevingsdiensten

Informatiemanager

 • Hengelo (GLD)

 • HBO

 • 32-36 uur

 • Bedrijfsvoering
 • Reageer voor 26 mei

Als informatiemanager bij de omgevingsdienst ben jij hét brein achter de informatievoorziening die ervoor zorgt dat onze collega's kunnen werken aan een veilige, gezonde en schone leefomgeving.

Binnen jouw vakgebied zet jij de strategische koers uit. Je neemt deel in (regionale/landelijke) projectgroepen gericht op informatievoorziening. Omgevingsdienst Achterhoek heeft haar eerste stappen gezet richting het inrichten van datagestuurd werken. In deze cruciale fase adviseer jij het managementteam over te creëren paden op weg naar datagedreven werken.

Je bent ook voor een groot deel van je functie aan het werk als projectleider voor IT-gerelateerde projecten. Daarbij zet je jouw verbindende vaardigheden in om van jouw én onze ideeën werkelijkheid te maken.

Wie zijn wij?

Je gaat deel uitmaken van het team Bedrijfsvoering. Dit team bestaat naast jou als informatiemanager uit twee applicatiebeheerders, een BI-expert, een adviseur Office365, een DIV-adviseur en -medewerker en een adviseur planning en kwaliteit. We zijn vooruitstrevend en verwachten in de toekomst het team verder uit te breiden. In jouw functie werk je nauw samen met deze professionals om samen de organisatie optimaal te kunnen ondersteunen. ODA staat graag vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en datagedreven werken. Binnen het team is samenwerken belangrijk. Ieder heeft zijn eigen expertise en voegt daarmee iets toe aan de organisatiedoelen.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie bij de Omgevingsdienst Achterhoek. Een gemeenschappelijke regeling die werkt op basis van outputfinanciering. Onze eigenaren, de 10 Achterhoekse gemeenten en de Provincie Gelderland, zijn ook onze opdrachtgevers. Het is een dynamische organisatie die in de afgelopen jaren flink is gegroeid. Dat brengt ook op financieel vlak genoeg uitdagingen met zich mee om je in vast te bijten.

Een informele werksfeer, zelf je werktijden bepalen en alle ICT-faciliteiten om je werk vanuit huis te kunnen doen. Klinkt goed toch? We zien je graag op kantoor, maar begrijpen ook dat het beter uitkomt om thuis wat meters te maken. Vanuit de organisatie of onze actieve personeelsvereniging organiseren we gedurende het jaar allerlei activiteiten. Een goede gelegenheid om je collega's eens op een andere manier te leren kennen dan tijdens een praatje bij de koffiemachine. Het maandelijkse ODA-café, een barbecue en het kerstdiner staan regelmatig bij ons op de agenda. Daarnaast kan het zo maar zijn dat je fanatiek gaat strijden tijdens een pubquiz of meedoet aan een proeverij, workshop of een sportieve activiteit.

Nog meer redenen om bij ons te komen werken:

 • Een tijdelijk dienstverband voor 32 tot 36 uur per week voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • We investeren volop in je ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.
 • Je krijgt een Individueel KeuzeBudget (IKB): 17,05% van je brutosalaris, dat je per maand opbouwt. Je kunt dit zelf inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlof of extra salaris.
 • Een uitstekende pensioenvoorziening (ABP), reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekeringen en tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering.
 • En last but not least: Je ontvangt een salaris tussen de € 3.895,- (schaal 10A) en € 5.997,- (schaal 11 van de cao SGO) bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een informatiemanager met..

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in relevante richting;
 • aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol;
 • reativiteit, analytisch vermogen en goede sociale vaardigheden;
 • bestuurlijke sensitiviteit.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij Omgevingsdienst Achterhoek (ODA). We zijn een gezellige, informele organisatie waar professionals veel ruimte en vrijheid krijgen om hun werk met passie te kunnen doen.


Hoe solliciteer je?

Je kunt uitsluitend solliciteren via Werken in Gelderland . Reageren kan tot 26 mei 2024. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 31 mei 2024.

Voor vragen over de functie neem je contact op met Rick Woestenenk (business controller) via .

Voor vragen over de procedure neem je contact op met () via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInformatiemanager
Indicatie salaris (min – max]3895 – 3895
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHengelo Gld, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijgo.nl/vacatures/informatiemanager-3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.