Iemand NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Iemand NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Coronahulp: kom in actie

Delen:

Houd je van buiten werken? Tuin en onderhoud

Emmaus Breda is op zoek naar iemand of meerderen die enthousiast wordt/worden van buitenwerk. Met name het netjes houden van de binnenplaats voor onze winkel en het onderhoud van onze tuinborders. Er is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, want dat is waar Emmaus voor staat: iedereen die bij ons aan de slag gaat mag datgene doen waar ze zich goed bij voelen. Zo houden wij met zijn allen een prettige werksfeer. Uren, dagen in overleg mogelijk. Het gaat bij deze werkzaamheden om een paar keer in het seizoen, zeg twee/drie keer een dag of dagdeel. Bij ons is de lunch verzorgd voor alle medewerkers en krijg je reductie op onze winkelprijzen. Bij interesse stuur gerust een berichtje. Geen verplichtingen daar. 😉

Breda

Schoonmaak

Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Emmaus Breda is op zoek naar iemand of meerderen die enthousiast wordt/worden van buitenwerk. Met name het netjes houden van de binnenplaats voor onze winkel en het onderhoud van onze tuinborders. Er is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, want dat is waar Emmaus voor staat: iedereen die bij ons aan de slag gaat mag datgene doen waar ze zich goed bij voelen. Zo houden wij met zijn allen een prettige werksfeer.
Uren, dagen in overleg mogelijk. Het gaat bij deze werkzaamheden om een paar keer in het seizoen, zeg twee/drie keer een dag of dagdeel. Bij ons is de lunch verzorgd voor alle medewerkers en krijg je reductie op onze winkelprijzen.
Bij interesse stuur gerust een berichtje. Geen verplichtingen daar. 😉

Praktische informatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/355645

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.