ICT Medewerker Brabant Water 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. ICT Medewerker Brabant Water 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Brabant Water logo

ICT Medewerker

 • 36 - 40 uur

Vacature

Kom bij ons werken als ICT Medewerker

 • 36 - 40 uur
ICT Medewerker

Een lekker praktische functie waarin je jouw werktijden flexibel in kunt delen en voortdurend met collega's van verschillende afdelingen in contact bent. Daarnaast ontvang je als ICT Medewerker bij Brabant Water een goed salaris dat inclusief secundaire budgetten kan oplopen tot € 4.569,- per maand.

Dit ga je doen

Als ICT Medewerker ben jij samen met Noud verantwoordelijk voor alle hardware binnen Brabant Water. In deze functie ben je ongeveer de helft van de tijd op het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch aan het werk en de overige tijd zit jij op verschillende vestigingen om collega's te helpen met ICT hardware gerelateerde storingen. Denk hierbij aan de nevenvestigingen in Breda, Veghel en Eindhoven, maar ook ben je regelmatig te vinden op één van de bijna 30 waterproductiebedrijven in Brabant. En als er een nieuwe collega start, zorg jij voor het klaarzetten en inspoelen van bijvoorbeeld laptop, telefoon of tablet. Daarbij houd jij ook het magazijn de gaten zodat we altijd voldoende voorraad hebben. Kortom, een functie waarin je lekker praktisch bezig bent en veel met verschillende collega's in contact staat.

 • Zelfstandigheid . Jij bepaalt zelf hoe jouw dag eruit ziet.
 • Informele werksfeer . Je drinkt graag een kop koffie met jouw collega's en je praat samen bij over de training die jullie gaan volgen.
 • Innoveren . Jij bent bezig met de nieuwste ontwikkelingen in jouw werkveld. Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing.

Jij brengt mee

 • MBO4 diploma;
 • ICT-kennis;
 • Rijbewijs B;
 • Sociaal en communicatief waardoor je het leuk vindt om op verschillende locaties je collega's te ondersteunen.

Praktisch aan de slag. Veel vrijheid in het uitvoeren van jouw functie, veel ruimte voor jouw verbetervoorstellen en een diversiteit aan werkzaamheden! Werk met impact, want drinkwater moet altijd beschikbaar zijn voor onze 2,6 miljoen klanten in Brabant. En daar speel jij een cruciale rol in.

Wij bieden jou

Brabant Water is een organisatie waar jij kunt groeien en waar je samenwerkt aan de mooiste projecten.

 • Een uitdagende functie in een enthousiast team met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen ideeën en initiatieven;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een maximumsalaris van € 3.742,- op basis van een 40-urige werkweek. Inclusief vakantiegeld en secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 4.596,- bruto per maand;
 • 31,5 verlofdagen op basis van 40 uur;
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. Deel je werkuren in naar eigen wens met onze flexibele werktijden;
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Omdat je regelmatig onderweg bent, kan jij voor werk-gerelateerde kilometers gebruikmaken van een Brabant Water (pool)auto.

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met , via telefoonnummer . Hij staat je graag te woord!

Een screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Brabant Water voordelen

Persoonlijk Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget

Naast een vast maandsalaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van je salaris. Dit bedrag kun je maandelijks laten uitkeren, je koopt er extra verlofuren van of je spaart het om het bedrag op een ander moment uit te laten betalen. Dit bepaal je zelf.

Bedrijfsmiddelen

Alle benodigde middelen die jij nodig hebt voor jouw functie stellen wij beschikbaar. Of het nu gaat om een smartphone, laptop of persoonlijke beschermingsmiddelen, wij zorgen dat jij jouw werk makkelijk en goed kunt doen.

Solliciteren op deze baan,
hoe werkt dat eigenlijk?

Jij wil bij ons aan de slag, leuk!

Gesprekken

Wij nemen binnen een week contact met je op om jou van een terugkoppeling te voorzien. Er volgen maximaal twee gesprekken en een eventueel een assessment.

Aanbod

Wij worden collega's! Na een arbeidsvoorwaardelijk gesprek ontvang je een aanbod. Jij hebt de baan!

Gesprekken

Wij nemen binnen een week contact met je op om jou van een terugkoppeling te voorzien. Er volgen maximaal twee gesprekken en een eventueel een assessment.

Aanbod

Wij worden collega's! Na een arbeidsvoorwaardelijk gesprek ontvang je een aanbod. Jij hebt de baan!

Ben jij die persoon waar wij naar op zoek zijn? Vul dan je gegevens in en we nemen binnen een week contact met je op.

Neem contact op met Kelly. Zij helpt jou graag verder!

 • Stuur e-mail

Werken bij Brabant Water

Ga naar Brabantwater.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]3742 – 3742
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieVeghel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbrabantwater.nl/vacatures/ict-medewerker-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.