Hulpmonteur Djops Uitzendgroep 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Hulpmonteur Djops Uitzendgroep 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb jij jouw eerste stappen gezet in de installatietechniek en ben je toe aan de volgende grote stap? Ga dan aan de slag te gaan als hulpmonteur! In deze mooie en uitdagende rol werk je samen met een ervaren monteur die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Samen ga je als team klussen uitvoeren bij een grote diversiteit aan klanten.

 

Wat houdt de functie van hulpmonteur in?

Als hulpmonteur ondersteun je bij het plaatsen van cv-ketels en het uitvoeren lichte onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Je wordt begeleid door een ervaren monteur en zult meewerken aan diverse projecten, waarbij je elke dag nog erg veel kan leren.

Je beschikt over technisch inzicht en vindt het uitdagend om dingen uit te zoeken. Bovendien heb je de ambitie om door te groeien naar de functie van zelfstandig monteur. Zo kun je in de toekomst zelf cv-ketels installeren en onderhouden.

Over ons:

Onze opdrachtgever heeft in korte tijd een prominente positie verworven binnen de installatietechniek. Sinds de oprichting in 2008 is ons bedrijf gedreven door een diepe passie voor het vak. Onze jarenlange ervaring in diverse installatiegebieden, waaronder elektra, sanitair en verbouwingen, vormt een stevige basis. Ondanks onze relatief korte aanwezigheid in de branche hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd. Wat ons echt onderscheidt, is het persoonlijke contact tussen klant en vakman. Onze monteur doorloopt het gehele proces, van verkoop tot installatie. Deze aanpak heeft het vertrouwen gewonnen van vooraanstaande leveranciers, onder andere in sanitair, tegelwerk en verwarming.

Wat wij vragen van jou:

Belangrijk is dat jij voldoende basiskennis hebt van installatietechniek en dat je jezelf als een vis in het water voelt in je werk. Uiteraard is ook jouw enthousiasme, leergierigheid en de wil om een succes van elke klus te maken, van groot belang. Daarnaast vragen we het volgende van jou:

  • In het bezit van een basis VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te behalen;
  • Goede communicatieve vaardigheden om met collega's en klanten te kunnen samenwerken;
  • Klantgerichte instelling;
  • In het bezit van een B-rijbewijs;

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Plezier in je werk doordat jij iedere dag doet waar je goed in bent;
  • Een kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen in de installatietechniek;
  • Nauwe samenwerking met ervaren professionals die je begeleiden in je loopbaan;
  • Een positieve en energieke werkomgeving waarin jouw capaciteiten tot hun recht komen;

Interesse?

Stuur dan jouw CV naar ons. We zijn enthousiast om kennis met jou te maken en meer te vertellen over de functie hulpmonteur en laat je verrassen door het salaris wat we jou bij deze functie bieden.

Heb je nu al vragen? Bel dan met Tristan op 0630536475 of naar ons kantoor op 085-1045222. Hij kan je alles vertellen over de functie en voorwaarden. Uiteraard kun je ook altijd een mail sturen naar sollicitaties@djops.nl, deze beantwoorden wij dezelfde dag aan jou.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHulpmonteur Installatietechniek
Indicatie salaris (min – max]1900 – 2500
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenssollicitaties@djops.nl , 31851045222 https://djops.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Overig
LocatieNijkerk, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://djops.nl/vacature/hulpmonteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.