HR Operations Officer DPG Media 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. HR Operations Officer DPG Media 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

HR Operations Officer

Op locatie

 • Amsterdam , Noord-Holland , Nederland
HR

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Amsterdam - Het grootste en leukste mediabedrijf van Nederland en België zoekt een HR Services medewerker! Heb jij ervaring in het HR vak en vind je het leuk om in de breedte bezig te zijn met de administratieve afhandeling van in-, door-, en uitstroom? Haal jij hiernaast jouw energie uit het zo soepel mogelijk laten verlopen van HR-werkprocessen? Vind je het leuk om medewerkers te informeren en adviseren omtrent allerlei arbeidsvoorwaarden? Dan is dit de perfecte baan voor jou!


Wat ga je doen?
Als medewerker HR Services zorg je ervoor dat alle HR werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd worden en daarnaast draag je bij aan het verbeteren van onze HR processen; een afwisseling die jou op het lijf is geschreven. Je komt terecht in een gezellig en zelfsturend team, bestaande uit 7 gezellige, hardwerkende en enthousiaste collega's. Samen zorgen jullie voor de uitvoering, het beheer en ondersteuning van de HR administratie en daaraan gerelateerde HR taken en projecten.
Verdere verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt er samen met je collega's voor dat de verschillende soorten mutaties in de personeelssalarisadministratie op tijd worden verwerkt en zorgt voor arbeidsovereenkomsten en de overige correspondentie;Je zorgt ervoor dat de processen waarmee we dit doen continu verbeterd worden en toont daarbij eigenaarschap;
 • Je past de huidige regelgeving toe (Wet- en regelgeving, CAO, Personeelsregelingen) en informeert de medewerkers en leidinggevenden hierover;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers die vragen hebben over hun contract, arbeidsvoorwaarden, regelingen, etc. en werkt nauw samen met de HR Business partners en de afdeling HR Payroll;
 • Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en de borging hiervan. Kan er iets beter, slimmer of sneller? Jij trekt aan de bel en voert deze verbetermogelijkheden samen met je collega's door.

Wat jou de perfecte aanwinst maakt
Jij bent iemand die houdt van een dynamische en snel veranderende werkomgeving en haalt voldoening uit het op orde hebben van de processen en HR administratie. Je voelt je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van de personeelsmutaties waarbij je altijd een goed overzicht houdt met betrekking tot de werkzaamheden van jezelf en je teamleden. Daarnaast ben je een teamplayer en schroom je niet om het initiatief te pakken om je collega's feedback te geven. Tot slot beschik je over een klantgerichte en dienstverlenende houding naar alle collega's van DPG Media. Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau (een afgeronde HRM opleiding is een pré);
 • Heb je aantoonbare werkervaring met HR administratie en processen;
 • Ben je bekend met de toepassing van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR;
 • Neem jij bij voorkeur kennis mee van AFAS Profit;
 • Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands.

Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je leergierig en proactief. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij.
Wat je van ons krijgt

 • Een waanzinnig leuke baan in een hecht team;
 • Een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • Een 36-urige werkweek;
 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam.

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma's, radiostations en online services zoals: Qmusic, NU.nl, AD, Volkskrant, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn.


Vereisten

Solliciteren, en dan?
Heb je na het lezen van deze vacature direct zin om aan de slag te gaan als HR Operations Officer? Solliciteer dan zo snel mogelijk! Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar of een appje naar

Solliciteren

Wat is je salarisindicatie o.b.v. 36 uur? *

Wettelijke overeenkomsten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.dpgmedia.nl/o/hr-operations-officer-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.