HR Flexbegeleider Olympia Olympia 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. HR Flexbegeleider Olympia Olympia 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Het woord zegt het al: je bent in deze functie de begeleider van veel flexmedewerkers die werken bij onze klant Gemeente Amsterdam. Voor al onze medewerkers (verdeeld over je teamgenoten) ben je een vertrouwd gezicht. Je bent namelijk dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar en zo nu en dan ook (Inhouse) bij de klant te vinden. Je beantwoordt vragen, biedt een luisterend oor en weet daarom wat er speelt. Denk ook aan het maken van contracten, aanvragen VOG etc. 
Zit iemand niet op zijn plek? Samen met met ons team recruitment en overleg met de klant kijk je of er ergens anders een plek is waar je flexmedewerker beter tot zijn of haar recht komt. Wil iemand doorgroeien? plan dan eens een ontwikkelgesprek. Door jouw begeleiding voelen flexmedewerkers zich gehoord en gezien. Je bent in deze functie ook een:

 • Coach: je helpt je flexmedewerker bij alles waar ze tegenaan lopen. Niet iedere flexmedewerker heeft al veel ervaring, sommigen zijn een tijd werkloos geweest of moeten hun draai in het team vinden. Waar de flexmedewerker ook tegenaan loopt; voor hen ben jij degene waar ze terecht kunnen voor advies. Jij coacht ze zodat ze goed in hun vel zitten op de werkvloer. Doordat je de flexmedewerkers coacht ken je ze goed. Op die manier ben je voor je klant de ogen en oren op de werkvloer. Jij weet wat er speelt en je informeert de klant hierover als dat nodig is.
 • Vraagbaak: er werkt momenteel zeker 1200 flexkrachten bij de gemeente Amsterdam, daarom kun je er van uit gaan dat er altijd wel iemand een vraag heeft of ergens tegen aan loopt. Bijvoorbeeld over het contract, de verloning, vakantiedagen, arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden. Voor de flexmedewerkers ben jij de persoon waar ze terecht kunnen met deze vragen.
 • Helikopter: als HR Flexbegeleider ben jij binnen het team degene die de flexmedewerkers het beste kent. Je hebt namelijk geïnvesteerd in een band met ze. Daarom heb jij een helikopterview. Je overziet de totale pool en weet waar iemand in uitblinkt en waar nog sturing nodig is. Hier anticipeer je op. En omdat je het overzicht hebt voer je ontwikkelings- en beoordelingsgesprekken. Ook hou je verzuim bij en reduceer je dit waar dat kan.

Vacature eisen

Het allerbelangrijkste vinden wij dat jouw persoonlijke waarden overeenkomen met onze kernwaarden; dat betekent dat jij van betekenis wilt zijn voor al onze collega’s en daardoor indirect richting onze klanten, kandidaten en de maatschappij. Als je voldoet aan de volgende eisen, heb je een streepje voor:

 • MBO 4/HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent sterk in relatiebeheer;
 • Je bent leergierig, proactief, sensitief en communicatief vaardig;
 • Je bent organisatorisch en administratief goed onderlegd;
 • Je bent met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen de klant en kandidaten optimaal van dienst;
 • In staat zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen (door)groei;


Arbeidsvoorwaarden
 • Een leuk en dynamisch team;
 • Een parttime of fulltime functie vanaf 32 tot 40 uur per week.
 • Een boost voor jouw carrière, waarbij ervaring opgedaan kan worden;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 6 maanden + een maand proeftijd met uitzicht op vast (afhankelijk van functioneren);
 • Een zelfstandige functie binnen een professioneel team;
 • Een salaris tussen 2350,- en 2800,- gebaseerd op ervaring. 
 • Goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals reiskostenvergoeding, gunstige pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen en diverse incentive programma’s;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via de OLYMPIA Academy en trainingen; 
 • Werken in een dynamisch, enthousiast team met collega’s die ergens voor gaan;
 • Werken in een ondernemerscultuur, waar onze kernwaarden winnen, ontwikkelen, team en helpen centraal staan.

De vacature is in beheer van Kevin, voor vragen kun je contact opnemen via de mail: k.vanzwol@olympia.nl

 

FunctietitelIntercedent Recruiter
Indicatie salaris (min – max]2800 – 2800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensk.vanzwol@werk.olympia.nl , 020 489 26 34 https://568.olympia.nl
Type contractTijdelijk
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/0jVFwc031M7Q50bMpaP

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.