HR Adviseur Page Personnel 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. HR Adviseur Page Personnel 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als HR-professional ben jij de sparringpartner voor het management, waarbij je de ontwikkelingen binnen de organisatie begeleidt en actief vormgeeft. Met jouw energieke en doortastende benadering ben je een effectieve bruggenbouwer die adviezen uitstekend communiceert. Bovendien draag je zorg voor de integratie van HR-expertise in essentiële ontwikkelingen binnen de organisatie.

Omschrijving

Binnen deze gevarieerde en veelzijdige HR-rol draag je de verantwoordelijkheid voor het volledige spectrum van het HR-domein. Indien nodig ontvang je ondersteuning van de centrale HR-afdeling op het Servicekantoor, waar tevens de salaris- en personeelsadministratie wordt beheerd. Daarnaast maak je deel uit van het Management Team (MT). In de nabije toekomst streven we ernaar HR binnen deze vestiging verder uit te breiden en te professionaliseren, waarbij je de mogelijkheid hebt om te werken aan een modern en resultaatgericht HR-beleid. Samen met een recruiter draag je uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor een team van ongeveer 180 medewerkers op het gebied van HR.

Als HR-adviseur omvatten je taken:

 1. Adviseren van het management en leidinggevenden over de juiste implementatie van het HR-beleid.
 2. Leggen van verbanden en analyseren van kerncijfers en stuurcijfers, waarbij je de bevindingen rapporteert aan het management.
 3. Correct toepassen van de recentste HR-wetgeving en regelgeving.
 4. Bewaken van de geldende HR-procedures en zorgen voor de juiste opvolging daarvan door het management en de managers binnen de vestiging.
 5. Ondersteunen van managers en leidinggevenden bij complexere HR-kwesties en discussies.
 6. Coördineren van het verzuimproces en verantwoordelijk zijn voor de juiste opvolging.
 7. Verantwoordelijkheid dragen voor het wervings- en selectieproces binnen de vestiging, met als doel vacatures tijdig in te vullen.
 8. Bedenken van initiatieven en/of verbeterplannen om geïdentificeerde lokale knelpunten in het HR-domein op te lossen of te stroomlijnen.

Vacature eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een relevante studierichting (Personeel & Arbeid, HRM, MER)
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als HR Adviseur, bij voorkeur in een complexe (publieke) organisatie
 • Je hebt kennis van actuele HRM- en organisatiethema's en weet deze kennis op pragmatische wijze te vertalen en in te zetten in de dagelijkse praktijk
 • Jij weet als HR-professional wat er speelt binnen de organisatie, begrijpt de business én onze markt waarin wij opereren
 • Jij bent analytisch sterk en vindt het leuk om mee (vooruit) te denken en een actieve bijdrage te leveren aan de uitdagingen waar de organisatie voor staat

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3200 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , 31205789472 http://www.pagepersonnel.nl
Type contractTijdelijk
BrancheHandel/Groothandel
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.aplitrak.com/?adid=YmFydG11bGRlci41NzUyOC41NzJAcGFnZW5sLmFwbGl0cmFrLmNvbQ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.