Hospitality Recruiter Independent Recruiters 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Hospitality Recruiter Independent Recruiters 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Het werk van een Recruiter is heel veelzijdig. Een Recruiter is bij ons altijd verantwoordelijk voor de hele recruitment cyclus. Je hebt contacten met bedrijven en zorgt ervoor dat je inzichtelijk hebt naar wat voor talent zij dan weer op zoek zijn.

Aan de andere kant ben je dan weer in gesprek met kandidaten om te kijken of, en waarom ze interessant zijn voor de vacature van jouw opdrachtgever.

Die opdrachtgevers en kandidaten komen er echter niet vanzelf. Je bent continu aan het netwerken om nieuwe mensen te leren kennen. Je schrijft wervende vacatureteksten, beoordeelt de reacties op deze advertenties en doorzoekt databases op zoek naar nieuwe kandidaten.

Vacature eisen

Als recruiter bij Independent Recruiters heb je minimaal HBO niveau. De richting maakt niet zoveel uit. Je persoonlijkheid bepaalt of je succesvol gaat worden als recruiter.

Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is.

 

FunctietitelRecruiter
Indicatie salaris (min – max]2250 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
ContactgegevensoniemeijerINR.46756.572@independentrecruiters.aplitrak.com , 0031(0)6-53945170 http://www.independentrecruiters.nl
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.