Hoofduitvoerder Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Hoofduitvoerder Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Hoofduitvoerder Waterfront

 • Rotterdam , Zuid-Holland
Bouw Zuid West Uitvoering en Bouwplaatsmanagement

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Qua vakkennis zit het helemaal goed en qua organisatie heb je alles op orde. Je hebt de ambitie, het niveau en/of de leeftijd bereikt om de volgende stap in jouw carrière te maken als zelfstandig hoofduitvoerder woningbouw voor het project Waterfront te Spijkenisse. Maar jouw stip op de horizon is het uitvoeren van beeldbepalende bouwprojecten die je samen met onze strategische en duurzame partners tot een goed eind brengt. Werk waarmee jij jezelf uitdaagt en waarmee je Dura Vermeer verder brengt.


Dit wordt jouw baan

Als zelfstandig hoofduitvoerder woningbouw bij Dura Vermeer Bouw Zuid West, gevestigd in Rotterdam, ga je aan de slag met het beeldbepalende bouwproject Waterfront in Spijkenisse. Als hoofduitvoerder heb je niet alleen een helm op, maar ook de broek aan. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor een groot gestapeld woningbouwproject (appartementen). Jij hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle verschillende partijen met elkaar zodat het bouwproces goed verloopt. Tijdens de bouw zie je erop toe dat iedereen veilig werkt. Ook zorg je voor het beheer en de registratie van projectdocumenten en een tijdige oplevering met de afgesproken kwaliteit.


Natuurlijk heb je een groot hart voor de bouw, maar oog voor jouw team vind je nog veel belangrijker. Je stuurt je team van bouwplaats medewerkers aan en organiseert, coördineert en bewaakt alle activiteiten op de bouwplaats. Hier komt veel bij kijken. Gelukkig weet jij bij elke fase jouw collega's te coachen en te inspireren. Jij bent onderdeel van de "driehoek" projectleider, hoofduitvoerder en hoofd werkvoorbereiding.


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit je op je plek

Je gaat aan de slag in de regio Zuid-Holland. Het mooie project waar je aan de slag kunt gaan is Het Waterfront in Spijkenisse. Hier komen ca 255 appartementen, verdeeld over twee woonblokken, met een gezamenlijke parkeergarage op maaiveldniveau ertussen. Het casco wordt volledig in het werk gestort en er komt een traditioneel gemetselde gevel omheen. 70% van het project zijn huurwoningen en de overige appartementen worden verkocht aan particulieren.

Dit doe je samen met gedreven collega's uit verschillende disciplines (waarde stromen). In totaal bestaat ons team uit ruim 200 collega's. Het fijne aan het werken in een waarde stroom is dat je snel kan schakelen met de BIM-modelleur, uitvoerder, projectleider maar ook met de projectontwikkelaar en calculator. Je werkplek is, tijdens de planvoorbereiding op ons kantoor en tijdens de bouwfase op de bouwplaats.

Vereisten

Dit breng jij mee

 • Minimaal een afgeronde mbo/hbo-opleiding richting Bouwkunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring als zelfstandig hoofduitvoerder binnen woningbouw;
 • Jij bent digitaal onderlegd, waarbij het correct administratief vastleggen van de voortgang van het project in ons geautomatiseerde systeem voor jou geen enkel probleem is;
 • Jij bent zeer zelfstandig, kostenbewust en jij bewaakt het overzicht met de kwaliteit en kwantiteit van jouw verantwoordelijkheden binnen het project. Je stelt dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk;
 • Ervaring met BIM is een pre, digitaal onderlegd is een harde eis.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle wensen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan komen we graag met jou in contact.


Dit bieden wij jou

 • Een goed startsalaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit;
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland;
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical;
 • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra);
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!


Bouw Zuid West

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofduitvoerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/hoofduitvoerder-waterfront

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.